09 / 05 / 2024

Smarthomes İnşaat Otomasyon Bilişim Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Smarthomes İnşaat Otomasyon Bilişim Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Smarthomes İnşaat Otomasyon Bilişim Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tunç Demirel tarafından 250 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ömer Algül tarafından kuruldu.

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Taş tarafından kuruldu.

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Rahmi Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Entech İnşaat Ve Otomasyon Limited Şirketi kuruldu!

Entech İnşaat Ve Otomasyon Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rifat Kudsi Haşlaman tarafından kuruldu.

İnanlı Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektrik Otomasyon Mekanik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnanlı Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektrik Otomasyon Mekanik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan İnanlı tarafından kuruldu.

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kasap ve Davut Kasap ortaklığında kuruldu.

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat Mühendislik Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat Mühendislik Organizasyon Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Zeren tarafından kuruldu.

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gül tarafından kuruldu.

Cerka İnşaat Makina Mühendislik Otomasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cerka İnşaat Makina Mühendislik Otomasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 80 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Can Karaman tarafından kuruldu.

Dyk Otomasyon Ofis Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dyk Otomasyon Ofis Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Teknomes Otomasyon Projelendirme Hayvancılık İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi açıldı!

Teknomes Otomasyon Projelendirme Hayvancılık İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi  bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İstanbull Otomasyon Yapı İnşaat Mühendislik Ve Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbull Otomasyon Yapı İnşaat Mühendislik Ve Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Işık tarafından kuruldu.

Smarthomes İnşaat Otomasyon Bilişim Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi nerede Haberi

Smarthomes İnşaat Otomasyon Bilişim Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Smarthomes İnşaat Otomasyon Bilişim Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tunç Demirel tarafından 250 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.


Smarthomes İnşaat Otomasyon Bilişim Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; İNŞAAT, a.Her türlü inşaat malzemesi, sanayi ve inşaat boyaları iç ve dış cephe koruyucu boyaları, sentetik, selülozik, akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatı. b.Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. c.Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve  ticaretini yapmak. c.Her türlü kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin tamir...