29 / 04 / 2024

sneijder eşi yolanthe cabau

sneijder eşi yolanthe cabau

Galatasaray'a transfer olması beklenen futbolcu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, İstanbul'da ev arayışlarına başladı...

Eşi istediği için dönen ev inşa etti!

Bosna Hersek’te yaşayan  Vojin Kusic isimli vatandaş,  eşi için dönen ev inşa etti. 

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Dünyada eşi benzeri olmayan bina: Genişliği 60 santim!

70 yıl önce iki kardeşin paylaşamadığı bir arsada inşa edilen bir bina görenleri hayrete düşürüyor. 60 santim genişliği bulunan binanın dünyada eşi benzeri bulunmuyor.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

10 maddede konut siteleri yönetim gerçeği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede konut siteleri yönetim gerçeği" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu: Yerebatan Sarnıcı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmıyor!

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Yerebatan Sarnıcı'nın ivedilikle güçlendirilmesi gerektiği ve Koruma Bölge Kurulu'nun konuyu bir türlü karara bağlamadığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nda deprem gerçeği konuşulacak! 

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 38. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Değişmeyen Gündem: Deprem Gerçeği’ başlığı altında online olarak 17 Kasım'da gerçekleştirecek.

Deprem İzmir gibi İstanbul’un da gerçeği!

Milliyet gazetesi yazarı Tunca Bengin, deprem gerçeğini kaleme aldı. Bengin, "Deprem İzmir gibi İstanbul’un da gerçeği" dedi.

Pelin Karahan ve eşi yeni evine taşındı!

Bir süredir Avrupa Yakası'nda ev arayan oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay, Anadolu Yakası'nda kalma kararı aldı. 

İnşaat şirketleri kritik eşiği aştı!

Uzun yıllar Türk şirketleri için 1 milyar en kritik eşikti. Limak İnşaat, enka İnşaat gibi şirketler bu kritik eşiği geçti...

Mustafa Varank: Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz!

Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'nde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank "Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz" dedi.

Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ve eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak!

Kastamonu'da Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ile eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak...

Hazine arazisini işgal eden Can Dündar'ın eşi hakkında yakalama kararı!

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilek Dündar için Kumbahçe Mahallesi Çavuşoğlu Sokak'ta eşi Can Dündar ile adına kayıtlı lüks villada, imara aykırılık ve hazine arazisini işgal etmesi nedeniyle yakalama kararı çıkarıldı.

sneijder eşi yolanthe cabau Haberi

sneijder eşi yolanthe cabau
Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Fenerbahçeli futbolcu Kuyt'un eşi ile yakın arkadaş. Cabau, Kuyt'un eşi Gertrude'den İstanbul'dan ev fotoğrafları istedi. Eşi ev arayışlarına başlayan Sneijder Galatasaray'a evet derse, ailesiyle birlikte Florya'da bir villada...