07 / 07 / 2024

socar desfa gaz dağıtım şirketi

socar desfa gaz dağıtım şirketi

Azerbaycan basınında yer alan habere göre Azeri Devlet Petrol Şirketi SOCAR, Yunan gaz dağıtım şirketi DESFA'yı satın alacak...

TANAP'ın ilk gazı 2018'de gelecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, Azerbaycan’daki Şahdeniz gazını Avrupa’ya taşıyacak projenin Türkiye ayağı olan TANAP'ın gelecek yıl ilk gazı ülkeye getireceğine dikkat çekti.

İsrail gazı Türkiye'ye Mart 2018'de gelecek!

Enerji Zirvesi için bugün Türkiye’ye gelecek İsrail Enerji Bakanı Steinitz’in bir numaralı gündemi İsrail gazının taşınacağı güzergah olacak. Akdeniz üzerinden gidecek boru hattının Kıbrıs'ı pas geçerek, 2018 yılı Mart ayında doğrudan Türkiye'ye ulaşması planlanıyor.

Mamak'ta altyapı çalışmaları tam gaz!

Mamak’ta büyük kentsel dönüşüm projeleri, dev yatırımlar ve sosyal tesislerle hızlı bir dönüşüm gerçekleştiren Mamak Belediyesi ilçede yürüttüğü altyapı çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

SOCAR'ın tahvilleri kamuoyuna tanıtıldı!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketinin (SOCAR), ihracını gerçekleştirmeye hazırlandığı tahviller törenle kamuoyuna tanıtıldı.

SOCAR halka açılıyor!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR), hisse senetlerinin halka arzını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Şirketin hisselerinin 20 Eylül'den itibaren halka arz edileceği bildirildi.

SOCAR 18 milyar dolarlık yatırımla en önemli yatırımcılardan!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Azerbaycan devlet enerji şirketi SOCAR'ın Başkanı Rövnak Abdullayev ile SOCAR Türkiye ve Petkim Yönetim Kurulu Başkanı Vagıf Aliyev'i kabul etti.

SOCAR, Türkiye'de yatırıma devam edecek!

SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Aliyev, "Bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de Türkiye’deki yatırımlarımız artarak devam edecektir" dedi.

Socar Tower'a en iyi ofis ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi’nin Genel Merkezi SOCAR Tower, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından "Yılın En İyi Uluslararası Ofis Binası Projesi" seçildi.

Bina temelinde biriken radon gazı kanser yapıyor!

AĞÜ İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Müge Akın, topraktan binalara geçe radon gazının kanser neden olduğunu söyledi. Akın, ''Bina temelinde biriken radon gazı bina temelindeki bir takım boşluklardan, havalandırma bacalarından ya da kanalizasyonlardan binanın içine yayılıyor''dedi.

TANAP-Eskişehir Doğal Gaz Bağlantı Hattı için acele kamulaştırma!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP)-Eskişehir Doğal Gaz Bağlantı Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Eskişehir İli, Seyitgazi, Odunpazarı ve Alpu'da yer alan bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ardahan ve Artvin'de Artvin Doğal Gaz İletim Hattı için kamulaştırma!

Artvin Doğal Gaz İletim Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Ardahan ve Artvin illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İnşaat sektöründe büyüme tam gaz devam ediyor!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, inşaat sektöründe büyümenin "tam gaz" devam ettiğini, ocak ve şubatta konut satışlarının önceki yıla göre yüzde 6 arttığını kaydetti.

Uzundere Doğal Gaz Bağlantı Hattı için acele kamulaştırma!

Uzundere Doğal Gaz Bağlantı Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla İzmir ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

socar desfa gaz dağıtım şirketi Haberi

socar desfa gaz dağıtım şirketi
Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR, yeni bir yatırıma hazırlanıyor. SOCAR, Yunanistan'ın en büyük gaz dağıtım şirketlerinden DEPA'ya bağlı DESFA'yı satın almaya...