01 / 05 / 2024

SOCAR Türkiye Kenan Yavuz

SOCAR Türkiye Kenan Yavuz

Kenan Yavuz dünkü ve bugünkü ekonomik dengelerin aynı olduğunu söyledi.SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz'dan seçim sonrası açıklama;

SOCAR Türkiye yönetim binalarında ve tesislerinde yeşil enerjiye geçiyor!

SOCAR Türkiye'den karbon ayak izinin azaltılması amacıyla yeni bir adım geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; SOCAR Türkiye tarafından yönetim binalarının ve bazı tesislerin yenilenebilir enerjiyle kullanılmasına karar verildi.

SOCAR, Türkiye'de yatırıma devam edecek!

SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Aliyev, "Bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de Türkiye’deki yatırımlarımız artarak devam edecektir" dedi.

Kenan Yavuz'dan, Türkiye'ye 10 milyar dolarlık zarar iddialarına açıklama!

SOCAR Türkiye Başkanı Yavuz, "Türkiye'ye 10 milyar dolar zarar ettirildiği şeklindeki iddia, matematik bilimine aykırıdır" ifadesini kullandı.

Kenan Kalı: Türkiye'de Yaşlı Yaşam Merkezleri açılmalı!

Sağlık ve inşaat alanlarındaki yatırımlarıyla ön plana çıkan Gözde Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Türkiye’nin sağlık turizmini artıracak, farklı bir sektöre dikkat çekti.

Goldman Sachs, SOCAR Türkiye'nin yüzde 13 hissesine ortak oldu!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Goldman Sachs'ın, Türkiye'nin en büyük yatırımcı şirketi olan SOCAR Türkiye'nin yüzde 13 hissesine 1.3 milyar dolar ödeyerek sahip olduğunu bildirdi.

Goldman Sachs, SOCAR Türkiye'nin yüzde 13 hissesini aldı!

SOCAR Türkiye Başkanı Yavuz "Dünyanın önde gelen yatırım bankalarından Goldman Sachs, SOCAR Türkiye'ye 1.3 milyar dolar ödeyerek şirketin yüzde 13 hissesine sahip oldu" dedi.

SOCAR Türkiye yatırımlarına hızlanarak devam edecek!

Kenan Yavuz dünkü ve bugünkü ekonomik dengelerin aynı olduğunu söyledi.SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz'dan seçim sonrası açıklama;

Socar Türkiye, Petkim hisse satışını iptal etti!

Socar Türkiye, piyasalardaki belirsizlik nedeniyle Petkim hisse satışını iptal etti. Konuyla ilgili açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.

SOCAR Türkiye, Petkim hissesi satacak!

SOCAR Türkiye, Petkim'de sahip olduğu payların bir kısmının satışını yapmak üzere Borsa İstanbul'a müracaat edileceğini duyurdu.

Socar Türkiye'ye 20 milyar dolar yatırdı!

Toplam 20 milyar dolarlık Azeri sermayesini Türkiye’ye getiren Socar Türkiye’nin CEO’su Kenan Yavuz “Petkim olmasaydı, Star Rafinerisi; rafineri olamasaydı TANAP gerçekleşemezdi. Türkiye’nin en babayiğit şirketiyiz” dedi.

Socar'ın Türkiye'de 20 milyar dolarlık yatırımı bulunuyor!

Türkiye’nin petrokimya sektöründe tek hammadde üreticisi Petkim, 50’nci yılını İzmir’de düzenlediği törenlerle kutladı. ‘İki devlet tek millet’ sloganıyla gerçekleşen kutlamalar öncesi Socar Türkiye Başkanı Kenan Yavuz konuştu..

1989 yılında Türkiye'nin en büyük sağlık kurumu müşteri bekliyormuş!

1989 yılında Türkiye'nin en büyük sağlık kurumu Vakıf Gureba Hastanesi müşteri bekliyormuş. Mütevelli heyetin üniversite kurma girişimleri Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in vetosuyla önlenince, 400 milyar liralık hastane sahipsiz kalmış.

Türkiye kış turizminde Avusturya ve İsviçre ile yarışıyor!

Türkiye coğrafi konumu ve uygun tatil olanakları ile kış turizminde çitasını yükseltiyor. Kış döneminde artan turizm hacmini değerlendiren Turk Health Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök, Türkiye’nin kış turizminde yıldızının parladığını söyledi.

SOCAR Türkiye Kenan Yavuz Haberi

SOCAR Türkiye Kenan Yavuz

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz piyasalarda panik gerektirecek bir durum olmadığını belirterek, "Yatırımlarımıza daha da hızlanarak devam edeceğiz. İlk günlerdeki karamsar tablonun kısa sürede dağılacağına inanıyoruz" dedi.



Milletvekili seçimleri sonrası piyasa yapısını ve Petkim'in hisse satışı iptalini değerlendiren Yavuz, seçimin ardından yaşanan borsadaki hızlı düşüşü beklemediklerini söyledi.


Yavuz, Petkim'de yatırımcılarına destek olmak amacıyla aldıkları hisselerin bir kısmını satmayı planladıklarını fakat borsadaki düşüş sebebiyle satışı yeniden planlayacaklarını dile getirdi.Türkiye'de yürüttükleri tüm projelerin 2018-2019'da realize olacağını vurgulayan Yavuz, "Bu kapsamda operasyona geçen güçlü şirketlerimizi borsa yolu ile halka açacağız" ifadesini kullandı.



Ekonomi piyasalarında dünkü ve bugünkü ekonomik dengelerin aynı olduğuna dikkati çeken Yavuz, "SOCAR olarak, Türkiye'nin geleceğine olan güvenimizde hiçbir şekilde en ufak bir kuşkumuz söz konusu değildir. Yatırımlarımıza daha da hızlanarak devam edeceğiz....