19 / 05 / 2024

soçi kış olimpiyatlarının elektrik işlerini genpowermı yapıyor

soçi kış olimpiyatlarının elektrik işlerini genpowermı yapıyor

Türk şirketi Genpower Jeneratör, Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen "22'nci Kış Olimpiyatları"na 20 adet 500 KVA gücünde jeneratör ve toplamda 10 MVA santralle kesintisiz aydınlatma desteği sağladı...

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Kış aylarının keyfini sıcacık içeceklerle çıkarmanızı sağlayacak Korkmaz termos çeşitleri ve 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Soğuk havalarda işe ya da okula giderken, sıcacık kahvenizden bir yudum almanın keyfine varmak istiyorsanız doğru adrestesiniz! İçmek istediğiniz içeceklerin ısısını koruyan, uygun fiyatlı Korkmaz termos çeşitleri ve fiyatları işte karşınızda...

Çatalca İhsaniye'de 50 yıldır beklenen köprünün yapımı başladı!

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlanıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli bölgede boşaltılan binaların yıkım çalışmalarının yaklaşık 1 ay içinde tamamlanacağını dile getirdi. 

Kartal Soğanlık'ta dönüşüm başladı!

Kartal, Başkan Altınok Öz'ün 2009'dan bu yana geliştirdiği 'Kartal Modeli' adı altında dönüşmeye hızla devam ediyor. Birçok ilçeden farklı olarak, dönüşecek binaların halkla bir arada törenle yıkıldığı Kartal'da bu kez Soğanlık'ta 9 bina dönüşüm zincirine dahil oldu.

Kış olimpiyatları Erzurum'da kentsel dönüşümü hızlandırdı!

Erzurum, 2017 yılı Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu nedenle adeta seferberlik ilan edilen kentte alt yapı ve kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde tabliyeler zarar gördü!

İzmit Körfez Geçişi Köprünün Kuzey yoluna yerleştirilen 11 tabliyenin montajı, planlamalar doğrultusunda 28 Haziran ile 7 Temmuz tarihleri arasında yapıldı.

TOKİ Bolu Kıbrıscık başvuruları için bugün son!

TOKİ Bolu Kıbrıscık başvuruları için bugün son. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede daire fiyatları 63 bin 786 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuruları için bugün son gün. Aylık 232,52 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabilen projede 67,5 metrekarelik 2+1 daireler yer alıyor.

TOKİ 4. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında 4. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek.

TOKİ 3. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında 3. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları için yarın son!

Toplam 70 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları için yarın son. Projede 75,11 metrekare olarak tasarlanan 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ 2. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ idaresi uygulamaları kapsamında 2. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek.

soçi kış olimpiyatlarının elektrik işlerini genpowermı yapıyor Haberi

soçi kış olimpiyatlarının elektrik işlerini genpowermı yapıyor


Türk şirketi Genpower Jeneratör, Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen "22'nci Kış Olimpiyatları"na 20 adet 500 KVA gücünde jeneratör ve toplamda 10 MVA santralle kesintisiz aydınlatma desteği sağladı.


Genpower Jeneratör'den yapılan açıklamaya göre, 22'nci Kış Olimpiyatları'na 6 sporcuyla katılan Türkiye'nin, 7'nci temsilcisi Türk firma Genpower oldu. Genpower, yaklaşık 40 milyor avroluk bütçesiyle kış olimpiyatları tarihine geçen Soçi'ye 20 adet 500 KVA gücünde jeneratör ve toplamda 10 MVA santralle kesintisiz aydınlatma desteği sağladı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Genpower Üst Yöneticisi (CEO) Müjdat Uslu, 23 Şubat'a kadar devam edecek olan kış olimpiyatlarının aydınlatma işi için 20 adet 500 KVA otomatik ve senkron jeneratörler verdikleri bilgisini paylaşarak, şunları kaydetti:


"Bunların toplam gücü ise 10 MVA yapıyor. Olimpiyatlarda da tıpkı Formula 1 Singapur yarışları gibi şehir şebekesi kullanılmıyor....