19 / 05 / 2024

sofa bahşehir rezidans lokasyon

sofa bahşehir rezidans lokasyon

120 daire ve 28 mağazadan meydana gelen Sofa Bahçeşehir projesinde teslimlerin Aralık 2014'te teslim edilmesi bekleniyor...

Gökyüzü Bahçeleri Rezidans teslim tarihi!

Arena Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Gökyüzü Bahçeleri Rezidans teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Proje Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor.

Bahçeşehir Nissa O2 Rezidans ev fiyatları!

Bahçeşehir Nissa O2 Rezidans ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Nissa O2 Residence projesi 100 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edildi...

Farss Sağlık Hizmetleri ve İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farss Sağlık Hizmetleri ve İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi,Habıbollah Rezaeı tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Başakşehir, Bahşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları!

Bahçeşehir 1. Kısım' da inşa edilecek olan proje toplam 630 daire ve 380 dükkandan oluşacak. Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları bu yıl sonunda başlaması planlanıyor.

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim!

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim için 0212 663 25 75 telefon numarasını arayabilirsiniz. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede satışların bu yıl sonu itibariyle başlaması planlanıyor.

Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Luxist Bahçeşehir Konutları 398 bin metrekare inşaat alanında sahip. Projede 630 tane daire ile 380 tane mağaza yer alıyor. Peki Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Sofa Bahçeşehir'in imar planı iptal edildi!

İstanbul’un yükselen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Sofa Bahçeşehir'in de imar planı iptal edildi, geçtiğimiz aylarda Atmaca Grup'a satılan Bahçeşehir Göleti'nin satışının iptali için açılan dava ise hala sürüyor.

Referans Bahçeşehir Rezidans!

Referans Bahçeşehir Rezidans projesinde 531 konut ve 36 dükkan yer alıyor. KİPTAŞ ve Kiler GYO işbirliğiyle yükselen Referans Bahçeşehir, Ocak ayında satışa çıkacak...

Konforia Soyak Bahçeşehir Rezidans satış ofisi!

Konforia Soyak Bahçeşehir Rezidans satış ofisi irtibat numarası 444 0 795 olarak belirlendi. 5 bin konutluk projede daire teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Batışehir Rezidans ödeme koşulları!

Batışehir Rezidans ödeme koşulları kapsamında 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ege Yapı Group imzası ile yükselen projede daireler hemen teslim ediliyor.

Batışehir Rezidans daire fiyatları!

Batışehir Rezidans daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri!

Batışehir Rezidans'ta daireler 1+0'dan 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ege Yapı Group imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika yakınlıkta bulunuyor. İşte Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri...

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satış fiyatları!

Konuma göre Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunan projede teslimler Eylül 2017 yılında yapılması planlanıyor. Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satış fiyatları 184 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

sofa bahşehir rezidans lokasyon Haberi

sofa bahşehir rezidans lokasyon

Gül İnşaat projesi olarak Bahçeşehir 2. Kısım'da yükselen Sofa Bahçeşehir Evleri'nde daire tipleri, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Konutların alanlarının 62 metrekare ile 281 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Sofa Bahçeşehir, 6 katlı ve yatay olarak yükseliyor. Sofa Bahçeşehir projesi, Bilfen Koleji, Prestij AVM ve Loca İstanbul'a yakın mesafede konumlanıyor.


Sofa Bahçeşehir kroki;




Sofa Bahçeşehir adres bilgileri:

Bahçeşehir 2. Kısım Avni Akyol Bulvarı 228/4

Bahçeşehir / İSTANBUL

Telefon:   0212 669 99 90

Faks: 0212 669 81 11

www.sofabahcesehir.com

Merve...