06 / 05 / 2024

Sofra ürünleri

Sofra ürünleri

Madame Coco’da tüm ürünlerde yüzde 50 indirim sizi bekliyor. Mutfak eşyalarında, sofra reyonunda, tekstil ürünleri ve daha birçok kategoride Madame Coco indirimleri başladı. İhtiyacınız olan ürünleri uygun fiyata almak için hemen Madame Coco mağazasına gidin. 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Madame Coco tabak kaşık takımlarında yüzde 50 indirim! 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Madame Coco’nun kendi sitesinde mağazalarında geçerli olan sofra ürünlerinde yüzde 50 indirimi kaçırmayın. Sınırlı stoklarla indirime giren ürünlerde aradığınız her şey var. Yemek tabakları, çay bardakları, kaseler hepsi ama hepsi indirimde! İşte Madame Coco 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dia Ahşap Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dia Ahşap Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nail Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Ataşehir, Yenişehir Mahallesi, Battalgazi Sokak'ta kuruldu.

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de kuruldu.

Mutlugil İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlugil İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de kuruldu.

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Yapı ürünleri sektörü yılı 13 milyar dolarla kapatacak!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) Genel Sekreteri Oğuz Tezmen, 2013'te ciroda yaklaşık yüzde 18 büyüyen sektörün bu yılı ise 12 ile 13 milyar dolar arasında hacimle kapatmayı beklediklerini söyledi...

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Sofra ürünleri Haberi

Sofra ürünleri

Mademe Coco’da tüm ürünlerde geçerli indirimi kaçırmayın. Banyo tekstilinden yemek takımlarına, yatak odası tekstilinden dekorasyona, hepsinde yüzde 60’a varan indirim var.

Peki, Madame Coco’da hangi ürünlerde indirim var? İndirimli ürünler ne kadar? Yemek takımları kaç TL? Madame Coco fincan ve kupalar ne kadar? İşte, Madame Coco 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Clementine 2-li Fincan Seti: 399,99 TL değil Sadece: 200,00 TL Kleberte Kupa. 49,99 TL değil Sadece: 25,00 TL Clementine 2-li Fincan Seti Yeşil: 399,99 TL değil Sadece: 200,00 TL Lemans Kupa: 59,99 TL değil Sadece: 30,00 TL Monica Kupa 300 ml: 59,99 TL değil Sadece: 30,00 TL Mois Kupa: 69,99 TL değil Sadece: 35,00 TL Lucia Kupa 300 ml: 49,99 TL değil Sadece: 25,00 TL Lenora 2-li Kahve Fincan Seti-2: 99,99 TL değil Sadece: 50,00 TL Esperanza 6-lı Çay Bardağı Seti: 84,99 TL değil Sadece: 42,50 TL Gemma...