08 / 07 / 2024

Soğucak Tüneli nerede

Soğucak Tüneli nerede

TCDD 3 Bölge Başmüdürü Selim Koçbay, bir süre önce Soğucak mevkinde çöken tünelin 2 ay içinde tamir edileceğini ve Balıkesir-İzmir tren seferlerinin tekrar başlayacağını açıkladı.

Ovit Tüneli'nde Eylül sonunda ışık görünecek!

Rize'nin İkizdere ilçesi Sivrikaya köyü ile Erzurum'un İspir ilçesi Soğanlı mevkisi arasında yapımı süren Ovit Tüneli'nde tünel açma çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Soğucak Tüneli 2 ayda bitecek!

TCDD 3 Bölge Başmüdürü Selim Koçbay, bir süre önce Soğucak mevkinde çöken tünelin 2 ay içinde tamir edileceğini ve Balıkesir-İzmir tren seferlerinin tekrar başlayacağını açıkladı.

Ovit Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor!

Rize'nin İkizdere ilçesi Sivrikaya köyü ile Erzurum'un İspir ilçesi Soğanlı mevkisi arasında yapımı süren Ovit Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor.

Ovit Tüneli yüzde 80 tamam!

Rize'nin İkizdere ilçesi Sivrikaya köyü ile Erzurum'un İspir ilçesi Soğanlı mevkisi arasında yapımı süren Ovit Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor.

Ovit Tüneli'nin yüzde 80'i tamam!

RİZE'nin İkizdere İlçesi Sivrikaya köyü ile Erzurum'un İspir ilçesi Soğanlı mevkisi arasında yapımı süren Ovit Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor.Yüzde 80'i tamamlanan tünel inşaatında 2016 yılının 3. çeyreğinde ışık görülmesi hedefleniyor.

Ovit Tüneli'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Rize'nin İkizdere ilçesi Sivrikaya köyü ile Soğanlı mevkisi arasında yapımı süren 14 kilometre uzunluğundaki çift tüpten oluşan dünyanın en uzun ikinci tüneli olan Ovit Tüneli'nin yüzde 70'i tamamlandı.

Rize Ovit Tüneli'nde son durum ne?

Rize’nin İkizdere ilçesi Sivrikaya köyü ile Soğanlı mevkisi arasında yapımı süren 14 kilometre uzunluğundaki çift tüpten oluşan dünyanın en uzun ikinci tüneli olan Ovit Tüneli inşaatı hızla devam ediyor.

Yalova Soğucak Köyü Jeolojik-Jeoteknik etüt raporu onaylandı!

Yalova Merkez İlçesi Soğucak Köyü 1/1000 ölçekli G.22.C.16.1.D halihazır paftasında kalan toplam 6.5 hektar alan için hazırlanan Jeolojik Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı.

Prysmian Group'tan Avrasya Tüneli projesine özel kablo!

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group, Asya ve Avrupa'yı ilk kez deniz tabanı altından geçen karayolu tüneliyle birleştirecek olan Avrasya Tüneli Projesi'ne özel kablo üretti.

Gali-Zaho Tüneli'nin kazısı tamamlandı!

Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Limak İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, şirket geçen yıl haziran ayında yapımına başladığı, kazı tamamlandı...

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Proje, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak!

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak. Türkiye-Irak arasındaki geçişi kolaylaştıracak tünel tamamlanıyor. 3,6 km'lik tünelle Irak-Türkiye ticareti 2015’te çok daha güvenli ve hızlı hale gelecek.

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat'ın, tasarım ve yapım işini 158 milyar Irak dinarı teklifle kazandığı Gali-Zaho Tüneli’nin iki tarafının birleştirilmesi için tören yapıldı.

Soğucak Tüneli nerede Haberi

Soğucak Tüneli nerede

TCDD 3 Bölge Baş Müdürü Selim Koçbay Balıkesir-İzmir tren seferleri çöken tünelin 2 ay içinde tamiri ile tekrar seferler başlayacağını açıkladı. Soğucak’da bulunan 1 no’lu tünel içinde 05 Mart 2016 tarihinde Soğucak’ta yaşanan tünel çökmesi sonrası Balıkesir İzmir arasında çalışan tren seferleri iptal edilmişti. TCDD 3 Bölge Baş Müdürü Selim Koçbay "Balıkesir -İzmir hattında 1912 yılında Fransızlar tarafından yapılarak işletmeye açılan Savaştepe - Soğucak- Balıkesir istasyonları arasındaki 1. Nolu tünelde 5 Mart 2016 tarihinde bir göçük meydana gelmiş ve hat tren trafiğine kapatılmıştır. Göçüğün giderilmesi ve tünelin ıslahı için Hacettepe Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi ile ortaklaşa ıslah projesi yapılmış ve ıslah çalışmalarına başlanmıştır. Çalışmalar kapsamında 368 metrelik tünel boyunca, jumbo delik delme makinesi ile tünele bu güne kadar...