11 / 05 / 2024

soğutma ve iklimlendirme sektörü

soğutma ve iklimlendirme sektörü

Danfoss Soğutma Sistemleri Ülke Müdürü Toni Timirci, "Türkiye pazarına güvenimiz tam ve önümüzdeki beş yıl içerisinde 'Danfoss Soğutma Sistemleri Departmanı' olarak büyüyerek ciromuzu yüzde 300 artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Beykoz Soğuksu ve Acarlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Soğuksu Ve Acarlar Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Seçim sonrasında özel tüketime sert fren geliyor! Artık alış veriş yapmak hayal olacak!

Üç yıllık yeni Orta Vadeli Program, “sıkı para” politikası ile ekonomiyi soğutma ve özel tüketiminin baskılanması sinyalini verdi. Ancak bu politikaların Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında uygulanması bekleniyor.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Güner Özdemir tarafından kuruldu.

Serin bir yaz için klimanızı seçin! Vestel klima fiyatları ne kadar? 19 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yenilikçi teknolojileri ve üstün kalitesiyle öne çıkan Vestel klimalar, güçlü soğutma ve ısıtma kapasiteleriyle ideal iklimlendirme sağlar. Peki, Vestel klima fiyatları kaç TL? Vestel salon tipi klima kaç TL?  İşte Vestel klima modelleri ve 19 Haziran 2023 fiyat listesi…

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne? 30 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı, şık tasarımı, geniş iç hacmi, güçlü soğutma ve dondurma performansı ile öne çıkan bir ürün. Peki, Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı en uygun nerede? işte detaylar..

Profilo BD2076LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı 24 bin 590 TL! Teknik özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 

Profilo üstten donduruculu buzdolabı, geniş iç hacminin yanı sıra sessiz çalışma tekniği ile dört mevsim soğutma ve dondurma işlemini gerçekleştirerek gıdalarınızı muhafaza ediyor. 

Vestel CD7011 248 LT 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Vestel 7 çekmeceli dikey derin dondurucu, sessiz çalışan güçlü motoru ve geniş iç hacmiyle birlikte gıdaları yaz- kış muhafaza ederek soğutma ve dondurma ihtiyacınızı karşılar. 

Bosch GSV33VWE0N E Sınıfı 220 Litre 7 Çekmeceli Derin Dondurucu kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Bosch Derin Dondurucu, 7 çekmecesi ve geniş iç hacmiyle birlikte sessiz çalışma performansı sergileyerek dört mevsim soğutma ve gıda saklama işlemini gerçekleştirir. 

Beko 674581 EI 532 lt Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı'nda Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı!

Beko Alttan Donduruculu Buzdolabı, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma gösteren motoru sayesinde dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. Peki mavi ışık teknolojisi, ne işe yarıyor?

Siemens GS36NVIF0N F Sınıfı 255 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu Inox ne kadara satılıyor, Özellikleri neler? 

Siemens Derin Dondurucu 7 Çekmecesi, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve dondurma işlemini gerçekleştirir. 

soğutma ve iklimlendirme sektörü Haberi

soğutma ve iklimlendirme sektörü


İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Danfoss Soğutma Sistemleri Ülke Müdürü Toni Timirci, "Türkiye pazarına güvenimiz tam ve önümüzdeki beş yıl içerisinde 'Danfoss Soğutma Sistemleri Departmanı' olarak büyüyerek ciromuzu yüzde 300 artırmayı hedefliyoruz" dedi. 


Danfoss Ortadoğu/Afrika Bölüm Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü Leif Flojgaard ve Danfoss Soğutma Sistemleri Ülke Müdürü Toni Timirci İstanbul'da Dedeman Otel'de düzenlenen bir etkinlikte basın mensupları ile buluştu. 


Toplantıda açıklamalarda bulunan Danfoss Ortadoğu/Afrika Bölüm Başkanı Leif Flojgaard, "Türkiye ekonomisindeki büyümeye paralel olarak Danfoss'un, Türkiye'de yeni yatırımlarla büyüme planlarının olduğunu ve bu planların gelecek 5 yıllık bir dönemi kapsıyor. Planladığımız yatırımların ilk adımı olarak Türkiye'de Danfoss Soğutma Sistemleri departmanını kurduk" dedi. 


Endüstriyel alanda süren yatırımlar ve kentsel dönüşümün pozitif katkısı ile Türkiye'nin iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren tüm...