13 / 05 / 2024

Söğütözü Kongre ve Ticaret Merkezi

Söğütözü Kongre ve Ticaret Merkezi

Ankara'da 6 yıldır demir yığını halinde duran dev inşaatın yıkımına başlandı. İnşaat bir türlü bitmeyince reklam panosu olarak kullanılmıştı

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

TMSF, Vahdet Süt fabrika binası ve arsasını satışa çıkardı! 84.5 milyon TL'ye!

TMSF, Vahdet Süt Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni 84.5 milyon TL muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte söz konusu satışla ilgili detaylar...

Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! İŞKUR üzerinden KPSS’siz personel alacak! Başvurular başladı...

İş arayan ve iş verenlerin ortak noktası olan İŞKUR'da pek çok iş ilanı yer alıyor. Söz konusu ilanlara bir yenisini Et ve Süt Kurumu ekledi. ESK, KPSS şartsız personel alımı yapacak.

Benzin, peynir, süt ve yağdan sonra ona da zam geldi.. Eve geldiğinde fazla para ödeyeceksiniz

Türkiye'de başta benzin olmak üzere süt ve yağ gibi temel gıda ürünlerine zam geldi. Ancak zam gelen çok önemli bir ürkün daha var. Eve geldiğinde şaşırmamanız için bakmanız gerekiyor.

Et ve Süt Kurumu'ndan ucuz et müjdesi! Artık bu fiyattan alacaksınız

Et ve kıyma ücretlerine indirim müjdesi geldi! Et ve Süt Kurumu (ESK) aracılığı ile yapılan açıklamada, kırmızı et ücretlerinin düşürüldüğü ilan edildi. ESK, indirimli ücretleri açıkladı. İşte ayrıntılar.

Et ve Süt Kurumu'ndan mükemmel hamle! Kırmızı et fiyatlarına indirim mi geliyor?

Yılbaşından itibaren zamların en çok uygulandığı ürünler arasında kırmızı et vardı. Enflasyonunda etkisiyle bir türlü düşmek bilmeyen kırmızı et fiyatları için müjdeli haber Et ve Süt Kurumu'ndan geldi. Alınan karar ile 150 TL indirim bekleniyor. İşte tüm ayrıntılar.

Son dakika.. Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! Ucuza kırmızı et satışı yapılacak

Kırmızı etteki fahiş yükseliş, zaten geçim darlığı çeken vatandaş için lüks halini alırken, Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokole binaen, artık kasaplara uygun ücretli kırmızı et satışı yapılacak.

Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaştı! Uygun fiyatlı et satışı başlıyor!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara artık uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak.

Et ve Süt Kurumu'nun taklitlerini Bakanlık affetmedi! 29 işletmeye para cezası

Ticaret Bakanlığı, Et ve Süt Kurumu'nun unvanı ve logosunu taklit ederek tüketicilerin güvenini kötüye kullanan işletmeleri affetmedi ve idari para cezası ve söz konusu reklamları durdurma cezası uygulanacağını açıkladı. İşte detaylar...

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Çiftçiler dikkat... Ulusal Süt Konseyi peş peşe açıkladı… Şubat ve Mart ayları çiğ süt üretim maliyeti kaç TL oldu?

Ulusal Süt Konseyi, Şubat ve Mart ayları için çiğ süt üretim maliyeti fiyatlarını açıkladı. Peki çiğ süt üretim maliyeti kaç TL oldu?

Süt, yoğurt ve peynirde hileler nedir? Bakın ne hileler yapıyorlarmış!

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi ve Süt Akademisi Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Barbaros Özer, çiğ süte ilişkin merak edilen soruları cevapladı.

Kumtel Elektrikli Isıtıcı fiyatları ne kadar? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Kalorifer, doğalgaz gibi ısıtma sistemlerinin bulunmadığı, ya da yetersiz kaldığı koşullarda çözüm olarak devreye giren Kumtel elektrikli ısıtıcılar tam bir kurtarıcı oluyor. Peki, Kumtel Çift Flamentli Isıtıcı kaç TL? İşte Kumtel elektrikli ısıtıcı modelleri ve fiyatları...

Söğütözü Kongre ve Ticaret Merkezi Haberi

Söğütözü Kongre ve Ticaret Merkezi

Ankaralıların ‘demir kafes’ olarak niteledikleri Eskişehir Yolu üzerindeki inşaatın sökümüne başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ’in Twitter ’dan verdiği bilgiye göre yıkılan inşaatın yerine bir kule işmerkezi yapılacak. 

Yapımına 2005 yılında başlanan ancak yarım kalan demir kafes için bugüne kadar Gökçek’in açıklamalarına göre 71 milyon 506 bin 157 TL harcandı. Yıllarca atıl kalan bina bir süredir dev reklam panosu olarak kullanılıyordu.

Gözde mekân olacaktı 

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce projelendirilen, Söğütözü Kongre ve Ticaret Merkezi’nin yapımına 2005’te başlandı. Binanın mimarisi, merkezi konumu, Metro ve Ankaray ortak istasyonunun sağladığı ulaşım kolaylığı ve otopark kapasitesiyle başkentin gözde mekânı olarak planlamıştı. Binada 4500 kişilik bir konferans salonunun yanı sıra biri 700, diğeri de 575 kişi kapasiteli iki salon, toplam kapasiteleri 1855 kişi olan 9 toplantı salonu...