06 / 05 / 2024

Söğütözü Residence ulaşım

Söğütözü Residence ulaşım

YDA Grup imzası ile hayata geçirilen Söğütözü Residence projesi toplam 6 blok halinde yükseliyor. 3 bloğu ticaret biriminden oluşacak olan Söğütözü Residence nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

Kentsel dönüşüme şimdi de ulaşım desteği müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, evleri kentsel dönüşüme giren vatandaşlara belirli bir süre olacak şekilde ulaşım desteği vermeyi planlıyor. İşte söz konusu destek ile ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Sinbo’dan elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Sfh-3394 infrared ısıtıcı görücüye çıktı!

Kasım ayının gelmesiyle beraber sıcaklıkların düşmesi sonucu insanlar elektrikli ısıtıcı alımlarına hız verdi. Bu kapsamda, Sinbo da tüm kullanıcıları memnun edecek bir elektrikli ısıtıcıyı piyasaya çıkardı.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

ÖSYM duyurdu! YKS'ye girecekler dikkat! Sınav için ulaşım ve barınma desteği verilecek...

ÖSYM deprem bölgesinde sınava girecek adaylara ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu. Ayrıca 12 Haziran'da bitmesi beklenen başvuru süresi uzatıldı. İşte detaylar...

Devlet Su İşleri personel alımında son 2 gün! Hem sınavsız hem de mülakatsız personel alımını sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında son 2 gün... Hem sınavsız hem de mülakatsız personel alımını sakın kaçırmayın...

Et ve Süt Kurumu'ndan ucuz et müjdesi! Artık bu fiyattan alacaksınız

Et ve kıyma ücretlerine indirim müjdesi geldi! Et ve Süt Kurumu (ESK) aracılığı ile yapılan açıklamada, kırmızı et ücretlerinin düşürüldüğü ilan edildi. ESK, indirimli ücretleri açıkladı. İşte ayrıntılar.

Et ve Süt Kurumu'ndan mükemmel hamle! Kırmızı et fiyatlarına indirim mi geliyor?

Yılbaşından itibaren zamların en çok uygulandığı ürünler arasında kırmızı et vardı. Enflasyonunda etkisiyle bir türlü düşmek bilmeyen kırmızı et fiyatları için müjdeli haber Et ve Süt Kurumu'ndan geldi. Alınan karar ile 150 TL indirim bekleniyor. İşte tüm ayrıntılar.

Devlet Su İşleri personel alımı için resmen müjde geldi! Alımlar hem sınavsız hem de mülakatsız yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımı için resmen müjde geldi! Pek çok kişi tarafından merakla beklenen alımlar hem sınavsız hem de mülakatsız yapılacak... Aman kaçırmayın...

Yarısı Bizden kampanyasında bağımsız bölüm için başvuru sayısı 467 bine ulaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında bugün itibarıyla 467 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını söyledi.

Söğütözü Residence ulaşım Haberi

Söğütözü Residence ulaşım

Söğütözü Residence Ankara projesinde toplam 452 adet ofis yer alırken 336 adet de daire bulunuyor. Projedeki daireler 213 metrekareden başlıyor. Ankara Söğütözü Residence projesinde 3 blok iş merkezi 3 blokta konuta ayrılması planlanıyor. 


Söğütözü Residence Ankara projesinde daire tipleri 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.


Ankara Söğütözü Residence projesi sosyal alanları içerisinde kapalı otopark, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, Spor ve wellness alanı mevcut.


Yüzde 18 KDV imkanı bulunan Ankara Söğütözü Residence'ta daireler 950 bin TL' den başlıyor. Proje toplam 273 bin 500 metrekare inşa alanı üzerinde yükseliyor.


Söğütözü Residence nerede?

Adres: Vedat Dalokay Caddesi No:112 G.O.P. Çankaya / ANKARA


Söğütözü Residence iletişim

Telefon: +90 312 459 44 00

E-posta: [email protected]

Beyza...