03 / 05 / 2024

söğütözü satılık rezidans

söğütözü satılık rezidans

Elmar Towers satış ofisi telefon numarası 444 8 388 olarak belirlendi. Toplam 803 adet daireden oluşan proje Konya Yolu, Eskişehir Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesişim noktasında yer alıyor.

Elmar Yapı Elmar Towers ne zaman teslim?

Elmar Yapı Elmar Towers projesi Konya Yolu, Eskişehir Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesişim noktasında yükseliyor. Projede toplam 803 adet daire bulunuyor. Peki Elmar Yapı Elmar Towers ne zaman teslim?

Söğütözü Elmar Towers ulaşım bilgileri!

Söğütözü Elmar Towers ulaşım bilgileri kapsamında Kızılay'a 19 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 803 adet daireden oluşan Söğütözü Elmar Towers projesi 650 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Elmar Towers Ankara fiyatları!

Elmar Towers Ankara fiyatları 197 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 803 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı.

Elmar Towers dış mekan görselleri!

Daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildiği Elmar Towers projesinde daire teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek. İşte Elmar Towers dış mekan görselleri...

Elmar Towers ne zaman teslim edilecek?

Elmar Towers projesindeki daire tipleri 1+1 ve dubleks şeklinde dizayn edildi. 3 blok şeklinde yükselen proje toplam 803 daireden oluşuyor. Peki Elmar Towers ne zaman teslim edilecek?

Elmar Towers Söğütözü fiyatları!

Elmar Towers Söğütözü fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede hayata geçirilen projede toplma 803 adet daire yer alıyor.

Ankara Elmar Towers teslim tarihi!

Ankara Elmar Towers teslim tarihi olarak 30 ay sonra yapılması planlandı. 3 blok şeklinde yükselen proje Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede hayata geçiriliyor. Proje Elmar Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Söğütözü Elmar Towers teslim tarihi!

Söğütözü Elmar Towers teslim tarihi olarak 30 ay gerçekleşmesi öngörülüyor. 3 blok şeklinde yükselen projede 800 adet daire bulunuyor. Projenin lansmanı 15 Nisan Çarşamba günü yapılacak.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Satılık konut fiyatlarında hangi ilçe rekora koşuyor?

Ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı satılık konut fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte konut fiyatlarının rekora koştuğu o iller...

Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı meclis gündeminde!

27 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tiny house Türkiye satılık 2021!

Küçük evler akımı ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Tiny house Türkiye satılık 2021 fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Tor Beylikdüzü satılık!

'Beylikdüzü'nün yepyeni projesi' sloganıyla inşa edilen Tor Beylikdüzü projesi satışa çıktı. İşte Tor Beylikdüzü satılık daire fiyatları...

Resital Beylikdüzü satılık!

Beylikdüzü Kavaklı’da inşa edilen Resital Beylikdüzü'de satış süreci devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Resital Beylikdüzü satılık daireler...

İstanbul’da 45, Ankara’da 64 akaryakıt istasyonu satılık!

Akaryakıt istasyonu sahipleri son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı iş yerlerini teker teker satmaya başladı. Türkiye'de en fazla satılık akaryakıt istasyonu ise Ankara'da yer alıyor.

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 10,53 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Nisan Ayı Sonuçları yayınlandı. Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.64 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10.53 oranında arttı. 

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yüzde 11,15 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mart Ayı Sonuçları yayınlandı.Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.83 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.15 oranında arttı.

Satılık konut fiyat endeksi Şubat'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi açıklandı.

Satılık konut fiyat endeksi Ocak'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. el konutlar fiyat endeksleri 2018 Ocak ayı sonuçları yayınlandı.  Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0.85 oranında arttı.

söğütözü satılık rezidans Haberi

söğütözü satılık rezidans

Toplam 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Elmar Towers projesin 3 blok şeklinde yükseliyor. Projedeki daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildi.


Daire fiyatlarının konumlarına ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösterdiği Elmar Towers projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. Projenin 2 blok konut, diğeri AVM şeklinde oluşuyor.


Konya Yolu, Eskişehir Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesişim noktasında yer alan Elmar Towers projesi toplam 650 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


Ulaşım bilgilerine göre proje Kızılay'a 19 kilometre, havaalanına 49 kilometre, çevre yoluna 1,5 kilometre, metroya 4 kilometre, Çukurambara'a 13 kilometre, Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Daire fiyatlarının 197 bin TL'den başlangıç gösterdiği Elmar Towers projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, cafe, alışveriş merkezi yer alıyor. 

Projedeki daireler...