14 / 05 / 2024

şok katlanır yatak

şok katlanır yatak

Şok, bayramın gelmesiyle beraber artacak yatılı misafirlere yer kaplamayan bir çözümle geldi! Şok'ta bayrama özel katlanır yatak şimdi satışta! Peki, Şok'ta katlanır yatak fiyatları ne kadar? İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Borsa yatırımcısının en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu! İşte yatırımcılar en çok bu hisseleri beğeniyor

Borsa yatırımcısının sektör bazında en çok beğendiği ve en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu. İşte borsa yatırımcısının en çok beğendiği hisseler...

Tarım Kredi Markette Ramazan'a özel indirimler! Tarım Kredi'de birçok indirimli ürünler raflarda yerini aldı!

Tarım Kredi marketlerinde Ramazan'a özel indirimler devam ediyor. Çeşitli seçili tavuktan, peynire, tereyağından ayçiçek yağına kadar pek çok farklı üründe indirim yapıldı.

BİM'de bu cuma halı yıkama makinesinden, mutfak eşyalarına kadar birçok üründe indirim var!

BİM 5 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu'nu yayımladı. BİM'de bu hafta; halı yıkama makinesinden, küçük ev aletlerine, beyaz eşyalardan, teknolojik ürünlere, kozmetik malzemelerden, mutfak eşyalarına kadar birçok kategoride ürün indirimli fiyatları ile raflarda yerini alıyor.

Konut yatırımı mı, hisse yatırımı mı mantıklı? Hangisi daha çok kazandırır?

Konut yatırımının mı yoksa hisse yatırımının mı daha çok kazandırdığı sık sık karşılaştırılıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman da X sosyal medya hesabından bir karşılaştırma yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

A101 29 Şubat 2024 aktüel kataloğu yayımlandı! A101'de Tekli Katlanır Yataklı Koltuk 5.199 TL

A101'de 29 Şubat indirimlerin yer alığı aktüel kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. A101'de bu perşembe çok çeşitli ürünlerde indirim fırsatları yer alıyor. 

Borsa İstanbul’a en çok yatırım yapan ülke Katar oldu

Borsa İstanbul’a geçen yıl portföy değeri en çok artan yabancı yatırımcının geldiği ülke Katar oldu. Katar’ın ardından ikinci sırada ABD yer aldı. Birleşik Krallık ise 4 puan geriledi.

Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı 8 Türk şirketi!

Son dönemlerde yaşanan düşüşlerle yatırımcılarını hüsrana uğratan Borsa İstanbul güçlü bir yükseliş yakalarken, 300,1 bin takipçili Temettü Hocam, bu kez de dünyanın en büyük varlık fonu olan Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı Türk şirketlerini yazdı.

İTO açıkladı! İstanbul’da fiyatı en çok artan ürün erkek paltosu...

İstanbul Ticaret Odası (İTO), piyasaların şeffaflığını korumak ve kamuoyunu bilgilendirmek amacı ile, geçen kasım ayında gerçekleşen İstanbul'da perakende rakamı en çok yükselen ve azalan ürünleri, fiyatları ve değişim oranları ile beraber duyurdu.

TÜİK, fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı! Zirve yüzde 22,4 ile çocuk giyimde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri peş peşe açıkladı. Bu noktada fiyatı en çok artan ürün yüzde 22,4 ile çocuk giyimi oldu.

A101'de rafları boşaltacak indirimler! Katlanır masa 279 TL’ye, çay makinesi 479 TL’ye, blender seti 699 TL’ye düştü!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden A101, bugün dev indirim kampanyasını başlatıyor. Bu doğrultuda, katlanır masa 279 TL’ye, çay makinesi 479 TL’ye, blender seti 699 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 2 Kasım 2023 Perşembe...

A101’de tekli katlanır koltuk 3 bin 490 TL’ye, domates salçası 79,90 TL’ye, Peros matik 179,90 TL’ye çakıldı!

A101, kasım ayına dev indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, tekli katlanır koltuk 3 bin 490 TL’ye, domates salçası 79,90 TL’ye, Peros matik 179,90 TL’ye düştü. İşte 2 Kasım Perşembe A101 fiyat listesi...

İstanbul'da fiyatı en çok artan ürünler açıklandı!

İstanbul'da eylül ayında fiyatı en çok yükselen ürün okulların açılmasının da etkisiyle defter oldu.  En büyük düşüş ise erikte görüldü. İşte detaylar...

A101’de Baby Turco bebek bezi 179 TL’ye, katlanır piknik masası 299 TL’ye, seyahat ütüsü 399 TL’ye düştü!

A101, 24 Ağustos’a özel her alanda ürününe dev indirimler yaptı. Bu kapsamda, Baby Turco bebek bezi 179 TL’ye, katlanır piknik masası 299 TL’ye, seyahat ütüsü 399 TL’ye düştü. İşte 24 Ağustos Perşembe A101 fiyat listesi...

şok katlanır yatak Haberi

şok katlanır yatak

Ramazan Bayramı sonunda geldi! Bayramlaşma ise tüm hızı ile devam ediyor! Uzaklardan akrabalar görülmeye gidildi. Pek çok kişi de akrabalarına yatılı misafir olarak gitti. Küçük evlerde misafirler için yatacak yer özellikle büyük bir problem olurken bu sorun bayramda katlanarak artıyor.

Şok'ta bayramda yaşanan bu sorunu gidermek için yatılı misafirlere yer kaplamayan bir çözümle geldi!  Şok, her sene mutlaka satışını yaptığı katlanır yatağı bayrama özel yeniden satışa çıkardı! Bu ürüne sahip olmak için ise yapmanız gerekenler oldukça basit. Tek yapmanız gereken ürünler tükenmeden en yakınınızdaki Şok Market'e koşmak!

Şok'un satışa çıkardığı katlanır yatak 30 Nisan 3 Mayıs tarihi arasında satışta olacak! Stoklar tükenmeden hemen siz de alın! 

Peki, Şok'ta katlanır yatak fiyatları ne kadar? İşte 2...