02 / 05 / 2024

söke kentsel yenileme

söke kentsel yenileme

Söke kentsel dönüşüm projesinde harita çalışmaları başladı. Proje kapsamında tespit edilen bölgelerde revizyon imar planı öncesinde halihazır harita alımları için ekipler çalışmalarını yapıyor. Üç ayrı ekip belirlenen alanlarda ölçüm işine başladı.

Söke'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar başladı!

Söke Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalar başladı. Proje kapsamında tespit edilen bölgelerde revizyon imar planı öncesinde halihazır harita alımları için ekipler çalışmalarını yapıyor. Üç ayrı ekip belirlenen alanlarda ölçüm işine başladı.

Konya Mevlana Türbesi'nin yakınındaki bölge kentsel yenileme alanı ilan edildi!

Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mevlana Türbesi'nin arkasında yer alan bölge "kentsel yenileme alanı" olarak belirlendi.

Kartal E-5 Kuzeyi Kentsel Yenileme Alanı imar planı tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, E-5 Kuzeyi Planı'nda Kentsel Yenileme Proje Alanı B. Bölgesi Sınır Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Niğde Efendibey Kentsel Yenileme Projesi'nde sözleşme heyecanı!

TOKİ'nin Niğde Efendibey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri yarın başlıyor.

Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi için kura çekilmeyerek, başvuru sahipleri ile sözleşme imzalanacak..

Söke'de Şehircilik Şurası gerçekleştirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Söke Belediyesi’nin ödüllü kentsel tasarım projesiyle İstanbul, Eskişehir, Bursa Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte aynı komisyonda görev verdi.

Çanakkale'de Kentsel Yenileme Projesi değerlendirildi!

Çanakkale Belediyesi’nin girişimleriyle İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Sosyal Konutlar Mevkiine yönelik düzenlenen Kentsel Yenileme Projesine ilişkin hak sahiplerinin yoğun katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Söke, Kuşadası ve Efeler kentsel dönüşüm için onay bekliyor!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Söke, Kuşadası ve Efeler'de kentsel dönüşüm projelerinin iki yıldır imar revizyonları Meclis'ten geçmediği için başlatılamadığını söyledi.

Bitlis Merkez Kentsel Yenileme Projesi'nde sözleşme dönemi başlıyor!

Bitlis Merkez 302 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 139 adet hak sahibine ait konutun sözleşme imzalama işlemleri 24 Kasım 2016 – 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Tabakhane Kentsel Yenileme Evleri sözleşmesi!

Trabzon Tabakhane Yenicuma projesi toplamda 353 adet konuttan oluşuyor. İşte TOKİ Trabzon Tabakhane Kentsel Yenileme Evleri sözleşmesi...

Süleyman Toyran: Söke'de kentsel dönüşümü başlattık!

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. Söke'de kentsel dönüşümün başladığını belirten Toyran, ilçenin önünü açacaklarını belirtti.

Söke Tren Garı restore ediliyor!

Söke Tren Garı Havzası Yenileme Projesi kapsamında restorasyon ve çevre düzenleme çalışmaları başladı. Bakır, ihaleyi alan Kani İnşaat'ın sahibi Serhat Şaşoğlu ve TCDD Bölge Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı ekip alanda incelemeler yaptı.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Yenileme Evleri kura!

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Yenileme Evleri kura çekilişi 13 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan proje toplamda 80 adet daire satışa çıkarıldı.

söke kentsel yenileme Haberi

söke kentsel yenileme

Söke Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalar başladı. Proje kapsamında tespit edilen bölgelerde revizyon imar planı öncesinde halihazır harita alımları için ekipler çalışmalarını yapıyor. Üç ayrı ekip belirlenen alanlarda ölçüm işine başladı. 

İlgili birimlerden yapılan açıklamada; "Bölgenin mevcut mülkiyet yapısı ve mevcut plan yapılaşma koşulları sağlıklı bir biçimde gelişmesinin mümkün olmadığı; Söke 2025 vizyonu çerçevesinde dönüşümünün sağlanması ve bu kapsamda da yenilenmesinin mutlak bir zorunluluk olduğu gerekçesi ile Söke Belediye Meclisi'nin 08 Eylül 2014 tarihli kararları ile Cum-huriyet ve Çeltikçi Mahalleleri, Konak Mahallesi ile Yenicami Mahallesini kapsayan 1 milyon 30 bin 340 m2 yüzölçümlü bir alanda "1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu" ve "Kentsel Tasarım Projesi" hazırlanmasına ve bu çalışmalar sırasında da imar faaliyetlerinin 1 yıl süreyle durdurulmasına karar verilmiştir....