29 / 04 / 2024

solar yapı Sofa Loca

solar yapı Sofa Loca

Sofa Loca projesinde 150 tane olmak üzere 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Sofa Loca Evleri iletişim numarası 444 65 17.

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Sofa Teknik Yapı Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sofa Teknik Yapı Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Fatih Solmaz tarafından kuruldu.

Solar Tekno Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solar Tekno Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenler'de 50 bin TL'ye yapıldı.

Sofa Yapı Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofa Yapı Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Metin Sarıgün tarafından kuruldu. 

Sofa Loca'da büyük satış başarısı!

Baş Yapı-Solay Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Sofa Loca projesinin yüzde 85'i satıldı. Projede yüzde 50 oranında da oturumlar başladı...

Sofa Loca'nın 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Sofa Loca projesine ait 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Ankara Sofa Loca Evleri fiyat bilgisi!

Ankara Sofa Loca Evleri fiyat bilgisi kapsamında projede fiyatlar 960 bin TL'den başlıyor. Proje Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı ile inşa ediliyor...

Etimesgut Sofa Loca fiyatlar!

Etimesgut Sofa Loca fiyatlar bilgisine göre projede 4+1 dairelerde fiyatlar 960 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Sofa Loca Evleri fiyat listesi 2017!

Bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanan Sofa Loca Evleri'nde yüzde 5 peşinat vererek, sıfır faizle 60 ay, 0,45 faizle 120 ay, 0,79 faizle 240 ay vadeli ödemeler yapılıyor. Kampanya için son gün 31 Mart...

Sofa Loca Ankara daire fiyatları 2017!

Ankara Etimesgut'ta konumlandırılan Ankara Sofa Loca projesi Baş Yapı ve Solar Yapı tarafından Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor. Projede toplan 150 daire yer alıyor. İşte Sofa Loca Ankara daire fiyatları 2017...

Denge Yapı, Urfa Güneş Enerjisi projesi için Sega Solar ile anlaştı!

Denge Yapı tarafından kurulan Hilvan Enerji, 385 dönüm arazi üzerinde 23,5 megavatlık güneş enerjisi santralinin kurulum çalışmaları için Sega Solar ile anlaştı. 25 milyon euro'luk yatırım değerine sahip olan Urfa Güneş Enerjisi projesinin, Mayıs 2017'de devreye girmesi bekleniyor.

Sofa Loca 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sofa Loca 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Sofa Loca'da yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Baş Yapı’nın Emlak Konut güvencesiyle Ankara’da hayata geçirdiği projesi Sofa Loca’ya bahar avantajlarla geliyor. Projede yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunulurken, yüzde 50 peşin, kalanı teslimde ödeme gibi imkanlar da mevcut.

solar yapı Sofa Loca Haberi

solar yapı Sofa Loca

Emlak Konut GYO, Solar Yapı ve Baş Yapı imzası ile hayata geçirilen Sofa Loca projesi 126 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede 150 tane daire ve 6 tane ticari birim bulunuyor. 


Sofa Loca Evleri iletişim numarası 444 65 17. Projenin satış ofisiyle iletişime geçmek için bu numaralı telefonla irtibata geçebilirsiniz. 


Ankara Etimesgut'ta inşa edilen Sofa Loca Evleri'nde daire teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor. 


Sofa Loca Ankara projesinde dairelerin büyüklükleri 180 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor. Proje 18 bin 228 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 


Daire fiyatlarının 640 bin TL ile 1 milyon 402 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı Ankara Sofa Loca projesinde yüzde 1 peşinat ödendiğinde, peşinattan kalan kısım 2 ara...