06 / 05 / 2024

Solemar Adabükü ulaşım

Solemar Adabükü ulaşım

Solemar Adabükü ulaşım bilgilerine göre proje, Muğla Bodrum Adabükü lokasyonunda bulunuyor. Konutların büyüklükleri 103 metrekareden başlangıç gösteren projede 36 ay taksit imkanıyla ödeme yapılabiliyor.

Muğla Solemar Adabükü satış ofisi!

Muğla Solemar Adabükü satış ofisi ile 0530 115 90 40 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Toplam 134 adet villadan oluşan projede 36 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Solemar Adabükü Bodrum iletişim!

Solemar Adabükü Bodrum iletişim numarası 0530 115 90 40 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı şekilde dizayn edilen villalar yer alıyor.

Bodrum Solemar Adabükü projesi!

Hedef İnşaat ve Seba İnşaat imzası taşıyan Bodrum Solemar Adabükü projesi alanları 103 metrekare ile 213 metrekare arasında değişiklik gösteren villalardan oluşuyor. Projenin mayıs ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Ulaşım sorununa en keyifli çözüm elektrikli scooter’lar kaç TL? 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Özellikle büyük kentlerde trafiği aşmak, toplu ulaşımı beklememek ve kalabalık yolculuk etmemek gibi pek çok artısı bulunan scooter’lar değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Peki bütçenize uygun bir elektrikli scooter ne kadar? Özellikleri neler?

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

2022 İETT toplu ulaşım ücreti tarife listesi: Tam ve öğrenci aylık akbil ne kadar?

İstanbul'da geçtiğimiz ay itibariyle toplu ulaşım ücretlerine yüzde 40 oranında bir zam yapıldı. Bununla birlikte tam ve öğrenci aylık akbil (abonman) fiyatları da yükselmiş oldu. Toplu ulaşımı kullanan milyonlarca vatandaş, tam ve öğrenci akbil ücretlerin ne kadar olduğunu merak ediyor.

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bitlis'e 4,5 milyarlık ulaşım yatırımı yapılıyor!

Bitlis'te çok önemli projelerinin bulunduğunu söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bitlis genelinde çok önemli projelerimiz var. İlimize, hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2003'ten bu yana 7 milyar liranın üzerinde ulaştırma ve altyapı projesi yaptık." dedi.

İBB'nin ulaşım yetkileri kısıtlanıyor mu?

Resmi Gazete’de açıklanan “Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) üye sayısı artırıldı...

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Ankara-İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresi 30 dakika kısalacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Ankara ile İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresinin yaklaşık 30 dakika kısalacağını müjdeledi...

Solemar Adabükü ulaşım Haberi

Solemar Adabükü ulaşım

Seba İnşaat ile Hedef İnşaat ortaklığında inşa edilen Solemar Adabükü Konutları 50 dönümlük arsa alanına sahip. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Solemar Adabükü ulaşım bilgileri kapsamında projenin Bodrum Merkez'e 22 kilometre uzaklıkta olduğu yanıtını verebilmek mümkün. Toplamda 134 adet villanın yer aldığı projede satışlar devam ediyor.


Bodrum Solemar Adabükü'nde villaların büyüklükleri 103 ile 213 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 30 peşinatta, kalan yüzde 70'lik kısım 36 ay vadelendiriliyor.


Seba İnşaat Solemar Adabükü'nde villa tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Projede konut fiyatları 185 bin Eurodan başlıyor. 


Solemar Adabükü Bodrum'da havuz, deniz kenarı, iskele, cafeler, bar, hobi odaları, mini market, kafeterya gibi sosyal alanlara yer veriliyor.  


Solemar Adabükü ulaşım!

Adres: 4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü/Bodrum


Solemar Adabükü satış ofisi iletişim

Telefon:...