04 / 10 / 2024

şölen antep tesisi

şölen antep tesisi

Yeni yaşını kutladığı şu günlerde Şölen, kendisi için ‘gelecek 100 yılın’ tesisini Gaziantep’te inşa ediyor. Tesis, inşaat masrafları hariç 280 milyon liraya mal oldu. Yeni tesis ile istihdamda da yüzde 10'luk bir artış yaşanacak

Osmangazi Taş Konak Tesisi hizmete açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmaları ile yenilenerek modern bir sosyal tesise dönüştürülen Sarıalan Taş Konak Tesisi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katıldığı tören ile hizmete açıldı.

Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sarıkamış Belediyesi tarafından İller Bankası aracılığıyla yüzde 50 destekli (SUKAP) kapsamında yürütülen Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık su Kolektör Hattı projesi tamamlanıyor.

Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatı başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, AB fonları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Akşehir Su ve Atıksu Projesi” kapsamında Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başladı.

Batı Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ'ın temiz denize kavuşması amacıyla yürütülen en büyük projelerden biri olan Batı Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çankırı Atık Su Arıtma Tesisi projesi hayata geçiyor!

Çankırı'da Avrupa Komisyonu tarafından Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (İPA) altında eş finansmanı sağlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Çankırı Belediyesi tarafından yürütülen Atık Su Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı

İpotek tesisi nasıl yapılır?

İpotek ile, hâlen mevcut olan veya henüz doğmamış olmakla beraber doğması kesin veya olası bulunan herhangi bir alacak güvence altına alınabiliyor. Peki, ipotek tesisi nasıl yapılır? Neler gerekir?

Alanya içme suyu arıtma tesisi inşaatı devam ediyor!

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen Alanya içme suyu ve arıtma tesisi inşaatları ile ilgili Bölge Müdürü Türkay Özgür, açıklama yaptı.

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işinde, Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı Bölgesinde tamamlanan birinci etap çalışmaların ardından Hoca Hamza Mahallesi’nde sürdürülen ikinci etap çalışmasında son aşamaya gelindi.

Yenişehir Atıksu Arıtma Tesisi Projesi Ocak'ta tamamlanacak!

Yenişehir Atıksu Arıtma Tesisi Projesi Ocak'ta tamamlanacak. Analiz Otomasyon tarafından sürdürülen çalışmalarda 96 kilometrelik şebekenin 80 kilometrelik bölümünün döşendiği belirtilirken, kalan bölümün 1,5 ayda da tamamlanacağı kaydedildi.

Şölen Gaziantep’te üretim tesisi kuruyor!

Yeni yaşını kutladığı şu günlerde Şölen, kendisi için ‘gelecek 100 yılın’ tesisini Gaziantep’te inşa ediyor. Tesis, inşaat masrafları hariç 280 milyon liraya mal oldu. Yeni tesis ile istihdamda da yüzde 10'luk bir artış yaşanacak

Beşiktaş, Düzce'ye kamp tesisi yapacak mı?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Düzce'de yapılması düşünülen kamp tesisleriyle ilgili olarak "Orası devlet arazisi. Arazinin tapusu bizim olsun istiyoruz. Satarlarsa tesisi oraya yapacağız" açıklamasında bulundu.

Gökçeada Kuzu Limanı'nda sintine depolama ve arıtma tesisi yapılacak!

Gökçeada’nın giriş noktası Kuzu Limanı’na, sintine depolama ve arıtma tesisi yapılacağı ortaya çıktı. Belediye, halk plajı ile su altı milli parkı arasına yapılması düşünülen projeden sıyrılmaya çalışırken çevreciler kazan kaldırdı.

Zonguldak'ta eski asfalt tesisi ve şantiye binası su altında kaldı!

Zonguldak'ta eski asfalt tesisi ve şantiye binası su altında kaldı. İddiaya göre çevreye dökülen hafriyatın su giderlerini tıkaması sonucu biriken sular, eski asfalt şantiyesi, tünel inşaatı şantiye binası ve futbol sahasını tamamen kapladı.

şölen antep tesisi Haberi

şölen antep tesisi


Türkiye’nin en çok çikolata ihraç eden firması Şölen, bu yıl 25’inci yılını kutluyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, ‘gümüş yıllarını’ kutladıkları bu senede ‘100 yılın tesisini’ inşa ettiklerini büyük bir mutlulukla paylaşıyor. Üretimi tek çatı altında toparlayacak Gaziantep’teki tesis şimdiye kadar inşaat hariç 280 milyon liraya mal olmuş durumda. Yatırım tamamlandığında firma 260 bin tonluk üretim kapasitesine sahip olacak. 


Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde 131. sırada yer alan Şölen, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) hazırladığı Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçı Firması’ listesinde de 80’inci sırada. Planlarını okurlarımızla paylaşan Şölen Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, “Bu ihracatta sektör lideri olarak Türkiye’nin en çok çikolata ihracatı yapan firması unvanını koruyoruz” dedi. 

Türkiye'ye yakışan örneği az bir tesis olacak 


Gaziantep’te 4 lokasyonda üretim yaptıklarını...