20 / 05 / 2024

Som Tema Yapı İnşaat

Som Tema Yapı İnşaat

Som Tema Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aydoğdu tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi, Fatih Bulvarı Akgün Sokak'ta kuruldu.

SOM Ticaret Merkezi 2 ön talep topluyor! Yüzde 10 peşinat 24 ay taksitle!

Som Yapı tarafından haya geçirilen SOM Ticaret Merkezi 2'de yüzde 10 peşinat 24 ay taksitle ön talep başladı. Peki SOM Ticaret Merkezi 2 nerede? SOM Ticaret Merkezi 2 fiyatları ne kadar? İşte SOM Ticaret Merkezi 2 ile ilgili ayrıntılar...

Som Olimpiyat Konakları nerede? Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi!

Som Olimpiyat Konakları nerede sorusunun yanıtı ve Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Som Yapı imzası taşıyan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Som Olimpiyat Konakları satışa çıktı! Som Yapı'dan Başakşehir'e 328 konutluk yeni proje!

Som Olimpiyat Konakları'nda satışlar başladı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor.

Efem Bir Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efem Bir Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Uğur Som tarafından kuruldu.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya kapsamındaki, 37656 Ada 4 Parsel Eğitim Tesis Alanının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 14 Ocak 2022 tarihinde onaylandı.

Temaşehir Konya'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Temaşehir Konya kısmı kesin kabul hakkında açıklama yaptı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 milyon TL sermaye bedeli ile Som Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Aş , Üstün Hizmet Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Temaşehir Konya projesinde 37595 Ada 3 Parsel Konut Alanlarının ve 37594 Ada 6 Parselde bulunan Dini Tesisin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Tema Group Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tema Group Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Dursun ve Taylan Deniz ortaklığında kuruldu.

Som Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Som Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşeehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Üstün tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO İkitelli 2. Etap projesi başlıyor!

İntek Konut İnş. A.Ş. & Som Plus Yapı İnş. San. Tic. Ltd. Şti. & Nurgroup Ziraat İnş. Tic. Ve San. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Emlak Konut GYO'nun İkitelli'deki arsasında yeni projeye başlıyor. Proje için yer teslimi yapıldı...

Emlak Konut GYO İkitelli 2. Etap arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun İkitelli'de satışa çıkardığı 2. etap arsasının kazananı İntek Konut & Som Plus Yapı & Nurgroup Ziraat İş Ortaklığı oldu. Emlak Konut ve İntek Konut & Som Plus Yapı & Nurgroup Ziraat İş Ortaklığı arasında imzalar atıldı.

Som Tema Yapı İnşaat Haberi

Som Tema Yapı İnşaat

Som Tema Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aydoğdu tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi, Fatih Bulvarı Akgün Sokak'ta kuruldu.


Som Tema Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 01-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 02-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 03-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...