04 / 05 / 2024

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı konuşması

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı konuşması

Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki faciada yaşamını yitiren 301 madencinin ailesine, iki ev müjdesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vermesinin ardından, inşaatlar için çalışmalar hızlandırıldı. Konut projelerinden birinin TOKİ konutlarının yanına yapılacak.

TOKİ Soma 301 Konutları bu yıl tamamlanacak!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, 301 madencinin aileleri için TOKİ tarafından yaptırılan konutların bu yıl içinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Soma TOKİ Konutları Mart 2016'da tamamlanacak!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma çevre yolu ile maden şehidi ailelerine yaptırılan TOKİ konutlarındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Soma Çevre Yolu ve TOKİ Konutları çalışmalarında son durum!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma çevre yolu ile maden şehidi ailelerine yaptırılan TOKİ konutlarındaki çalışmaları yerinde inceledi

Soma için hazırlanan Akıllı Kentler projesine AB desteği!

Manisa'nın Soma ilçesi için hazırlanan "Akıllı Kentler" projesi, Avrupa Birliği (AB) Araştırma, Geliştirme ve Yenilik Çerçeve Programları kapsamında Türkiye'nin en yüksek fon miktarını almaya hak kazanan projesi oldu.

Soma Akıllı Kentler projesine AB'den 8 milyon Euro'luk destek!

Manisa'nın Soma ilçesi için hazırlanan "Akıllı Kentler" projesi, Avrupa Birliği Araştırma, Geliştirme ve Yenilik Çerçeve Programları kapsamında Türkiye'nin en yüksek fon miktarını almaya hak kazanan projesi oldu

AB'den Soma'ya 8 milyon euro destek!

Manisa'nın Soma ilçesi için hazırlanan 'Akıllı Kentler' projesi, Avrupa Birliği (AB) Araştırma, Geliştirme ve Yenilik Çerçeve Programları kapsamında Türkiye'nin en yüksek fon miktarını almaya hak kazandı

Soma'nın Akıllı Kentler projesinde AB'den 8 milyon Euro'luk destek!

Manisa'nın Soma ilçesi için hazırlanan "Akıllı Kentler" projesi, Avrupa Birliği Araştırma, Geliştirme ve Yenilik Çerçeve Programları kapsamında Türkiye'nin en yüksek fon miktarını almaya hak kazanan projesi oldu

AB, Soma Akıllı Kentler projesi için 8 milyon Euro destek verecek!

Manisa'nın Soma ilçesi için hazırlanan "Akıllı Kentler" projesi, Avrupa Birliği Araştırma, Geliştirme ve Yenilik Çerçeve Programları kapsamında Türkiye'nin en yüksek fon miktarını almaya hak kazanan projesi oldu.

Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek incelemelerde bulundu!

Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek incelemelerde bulundu. Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek, OSB ve de Birecik'e hizmet getirme konusunda Kaymakamlık olarak her konuda ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

TBMM Soma Komisyonu Eynez ocağında inceleme yapacak!

TBMM Soma Maden Faciasını Araştırma Komisyonu üyeleri, facianın yaşandığı maden ocağına girip kazanın meydana geldiği "üç trafo bölgesi"nde ilk kez inceleme yapmak üzere ilçeye geldi

Gençlerin turizme kazandırılması projesinin 2. ayağı Soma oldu!

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Van depremi sonrasında Bodrum 'da dernek bünyesinde uygulanan "gençlerin turizme kazandırılması" projesinin ikinci ayağı Soma'lı gençleri de kucakladı.

Soma'da Işıklar Maden Ocağı'nda yangın çıktı!

Soma Kömür İşletmeleri AŞ'ye bağlı Işıklar Maden Ocağı'nda yangın çıktı. Ocakta üretim durdurularak çalışanlar tahliye edildi.Kömürün kızışması sonucu çıkan yangının büyümemesi için 3. ve 4. ayaklara duvar örüldüğü belirtildi.

Soma'da maden ocağında yangın!

301 madencinin hayatını kaybettiği Eynez Maden Ocağı'nı da işleten Soma Kömür İşletmeleri AŞ'ye bağlı Işıklar Maden Ocağı'nda yangın çıktı. Ocakta üretim durdurularak çalışanlar tahliye edildi...

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı konuşması Haberi

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı konuşması

Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki faciada yaşamını yitiren 301 madencinin ailesine, iki ev müjdesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vermesinin ardından, inşaatlar için çalışmalar hızlandırıldı. Konut projelerinden birinin TOKİ konutlarının yanına, diğerinin ise, fakülte yapılması planlanan Ege Linyit İşletmesi (ELİ) Sosyal Tesisleri'nin yanına yapılacağı açıklandı. Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, inşaatların kısa süre sonra başlayacağını ve 1 yıl içerisinde de ailelere dağıtılmasının planlandığını söyledi. 


Habertürk...