25 / 05 / 2024

soma köseler köyü yol çalışması

soma köseler köyü yol çalışması

Soma faciasında 14 şehit veren Köseler köyünün, bozuk olan 6 kilometrelik yolun yapımına başlandı. Önce engebeli haldeki yolu düzelten ekipler, yoldaki kaplama çalışmalarını da büyük ölçüde tamamladı.

Yırca Köyü'nün hava kirliliği ölçüldü!

Greenpeace, Soma’ya bağlı Yırca Köyü’nde yaptığı 24 saatlik hava kirliliği ölçümünün sonuçlarını açıkladı. Termik Santral Projesi nedeni ile 6 bin zeytin ağacın kesildiği Yırca Köyü’ndeki hava kirliliğini ölçtü...

Köseler köyünde yol çalışması başladı!

Soma faciasında 14 şehit veren Köseler köyünün, bozuk olan 6 kilometrelik yolun yapımına başlandı. Önce engebeli haldeki yolu düzelten ekipler, yoldaki kaplama çalışmalarını da büyük ölçüde tamamladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Soma Köseler'de yol yapıyor!

Soma maden şehitlerinin köyü Köseler’de yapımı için söz verdiği 6 km’lik yolun yapımına başlandı. Başkan Kocaoğlu, Kınık, Bergama ve Dikili’yi kapsayan yatırım turu kapsamında Köseler köyüne de uğrayarak yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Soma Kömür'de maden kapatılma kararı salı günü belli olacak!

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.’ye ait Işıklar ve Atabacası maden ocağında faaliyetlerin durdurulması, ilçede büyük endişe yarattı. 5 bin 600 kişinin çalıştığı ocaklardaki madenciler “Ocaklar kapanırsa Soma da ölür” dedi.

Dilovası Köseler Köyü’ndeki arazilerin tapuları dağıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Köseler Köyü ’nde şuyulandırılması tamamlanmış arazilerin tapularını köylülere dağıttı. Köseler Köyü ’ndeki 220 vatandaş tapularını almanın sevincini yaşadı.

Zorlu Enerji; Kıyıköy, Aliağa, Kumpınar ve Soma şirketlerini tasfiye ediyor!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji; Kıyıköy, Aliağa, Kumpınar ve Soma şirketlerini tasfiye ediyor.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Kösedere köyüne park inşa edeceğiz!

Karşıyaka Belediyesi, Soma faciasında yetim kalan 432 çocuğa destek olmak için uzmanlarca kurulması önerilen oyun parkları konusunda harekete geçti. "Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, Kösedere köyüne park inşa edeceğiz" dedi

İş Bankası'ndan Kadıköy'e otel yatırımı!

İŞ Bankası'nm Kadıköy'deki arazisinin yeni imar planı onaylandı. Daha önce plaza yapılmak istenen arazinin mahkeme kararıyla iptal olan imar planından soma yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi'nden geçti...

Alaçatı Köy İçi Taş Evler'in inşaatına eylül ayında başlanacak

Veryeriler İnşaat Alaçatı´da Eylül 2010´da başlatacağı Köy İçi Taş Evler projesinin finansmanında Finansbank ile çözüm ortağı oldu

Veryeriler İnşaat'tan Köy İçi Taş Evler projesi!

Veryeriler İnşaat, "Köy İçi Taş Evler" adlı yeni projesiyle taş evlerden oluşan köy kuracak

İBB'den Kadıköy'de satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadıköy'deki konut alanı olan arsasını satışa çıkardı

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatlarına başlandı!

Günde 1 milyon kişiyi taşıması hedeflenen Kadıköy-Kartal metrosunda istasyon inşaatlarına başlandı

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

soma köseler köyü yol çalışması Haberi

soma köseler köyü yol çalışması


Soma faciasında 14 şehit veren Köseler köyünün, bozuk olan 6 kilometrelik yolun yapımına başlandı. Önce engebeli haldeki yolu düzelten ekipler, yoldaki kaplama çalışmalarını da büyük ölçüde tamamladı. Daha önce köye yol sözü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, köyde incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde inceleyen Kocaoğlu, yol yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kocaoğlu, Kuzey turu sırasında ilçe belediye başkanlarıyla da bir araya geldi. Dikili'de Mustafa Tosun, Kınık'ta Sadık Doğruer, Bergama'da da Mehmet Gönenç ile görüşen Başkan Kocaoğlu, bu ilçelerde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yatırımlar konusunda fikir alışverişinde bulundu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bergama'daki incelemeleri sırasında uğradığı Karahıdırlı köyünde ise köylülerle küçük bir toplantı yaptı.



Yeni...