04 / 05 / 2024

Son Zirve Yapı İnşaat nerede

Son Zirve Yapı İnşaat nerede

Son Zirve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çetkin tarafından kuruldu. 

Kızılbük Thermal Wellness Resort devre mülk projesinde son dakika: Yapı ruhsatları iptal davası reddedildi!

Kızılbük Thermal Wellness Resort devre mülk projesine4 karşı açılan yapı ruhsatları iptal davası reddedildi. İşte ayrıntılar...

Ev hanımlarına müjde! Emeklilik kapısı açıldı! Çalışmayan ev hanımları nasıl emekli olabilir?

Uzun yıllar gündemde olan çalışmayan ev hanımları için emeklilik kapısı açıldı. Son zamanlarda yapılan yeni düzenlemeler ile çalışmayan ev hanımları da emekli olabilecek. Peki ev hanımları nasıl emekli olabilir? İşte detaylar...

Barbie’nin ‘Rüya Evi’ gerçek hayatta inşa edildi: İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunulacak!

Barbie filminin reklam çalışmaları şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak yapımcılar, Barbie'nin Rüya Evini gerçek hayatta inşa etti ve Airbnb'de listeledi.

Carrefour'dan peş peşe indrimler geliyor! Tuvalet kağıdı 39,95 TL'ye düştü

Ülkemizde meydana gelen  enflasyon ve hayat pahalılığı ile ücret yükselişleri devam ediyor. Tuvalet kağıdında yaşanan zamlı süreç son aylarda yapılan indirimler ile son buldu. O market aracılığı ile gelen indirim ile vatandaşın yüzünü güldürdü.

Milyonlarca emekliye kara haber verildi! Kimse bunu beklemiyordu!

Asgari emekli maaşı 7 bin 500 TL'ye ulaştıktan sonra bankalar arasında yükselme yarışı başlıyor. Müşteri kaybetmek istemeyen bankaların tanıtım anonslarıyla çıkış yapması üzerine duyuru son anda yapıldı. Emeklilere kötü haber.

Ziraat Bankası'ndan son dakika açıklaması. Ziraat müşterileri dikkat

Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yönelik kredi açıklamaları devam ediyor. Ziraat Bankası'ndan önemli bir açıklama daha geldi. Son dakika yapılan açıklamada vatandaşlara verilecek kredinin detaylarına yer verildi.

Kira kontratında artış oranı yazmıyorsa ne olur?

Kiracılar son zamanda yapılan kira artışlarından sonra bir hayli tedirgin. Bundan dolayı bu konuya dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte o sorular ve yanıtları!

Araç sahiplerine kritik uyarı! Süre doluyor! Ödemeyi unutmayın!

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren ödeme ile ilgili son uyarı yapıldı ve son 4 gün kaldı. Bu yıla ilişkin motorlu taşıtlar vergisinin birinci taksit ödemesi için tanınan süre 31 Ocak Salı günü dolacak.

Yılların derdi bitti! İşte android - ios karşılaştırması

Halk arasında da devamlı tartışmaya yol açan Android mi İos mu? çelişkisine son noktayı, yapılan bir karşılaştırma koyabilir. Performans özelliklerinin karşılaştırıldığı andorid - ios kapışmasının detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına Ocak sürprizi! Görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Birçok kişinin sık sık araştırdığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 1 Ocak zammında son hesaplar yapılıyor. Hesaplanan yeni rakamları görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bu rakamlara bakın...

EYT'lilere ilişkin son toplantı yapıldı! İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin düzenleme ile ilgili son toplantı Saray'da gerçekleştirildi.

Son hesaplamalar yapıldı! En düşük memur maaşı bu kadar olacak!

Memur zammı için geri sayımda sona düzlüğe yaklaşıldı. 3 Ocak'ta Aralık ayı enflasyon farkının açıklanmasının ardından memur zammı ve 2023 yılı en düşük memur maaşı da netleşmiş olacak. İşte en düşük memur zammı tahminleri...

Başvuran herkese 1.611 lira ödeme yapılacak! Acele edin…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal ve Ekonomik Destek adı altında SED ödemeleri yapıyor. Son olarak yapılan açıklamada bakanlık ekim ayında 349 milyon 452 bin TL ödendiğini duyurdu. Başvurular e-Devlet üzerinden alınacak.

Son Zirve Yapı İnşaat nerede Haberi

Son Zirve Yapı İnşaat nerede

Son Zirve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çetkin tarafından kuruldu. 

Son Zirve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

 Son Zirve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres:  Yenişehir Mah.Osmanlı Blv. Atlantis Avm Sit.A Bl.No:8-1/5 Pendik