15 / 05 / 2024

Sona Yönetim Sosyal Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Sona Yönetim Sosyal Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Sona Yönetim Sosyal Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mürsel Türk tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Halk GYO'nun kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi 16 Nisan'da sona erecek!

Halk GYO'nun Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme A.Ş. firması ile yapılan sözleşmeye  bağlı olarak alınmış kurumsal yönetim uyum derecelendirme notunun geçerliliği 16 Nisan 2021 tarihinde sona erecek. 

Sitelerde yönetim planı nasıl tescil edilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Sitemiz 13 ada. Her ada parsellere ayrılmış ve 140 parsel var. Her parselde bodrum+3 kat tek bağımsız bölümlü. Alt yapısı, sosyal tesis alanları ve artma tesisi müşterek. Site yönetim planı hazırlatılarak yönetim tapuya tescil edilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın inşaatında sona gelindi!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımı hızla devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası’nın inşaatında incelemelerde bulundu.

Emlak Yönetim hizmet anlayışıyla beğeni kazanıyor!

Türkiye genelinde 109 bin konutu kapsayan sosyal konut alanlarında 400 bin kişiye hizmet veren Türkiye'nin ilk site ve tesis yönetim kuruluşlarından Emlak Yönetim, yenilediği hizmet anlayışıyla konut sakinlerinin beğenisini kazanıyor.

Yıldırım Afet Yönetim Merkezi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Afet Yönetim Merkezi'nin inşaatında sona geldi.

Pera GYO Yönetim Kurulu'nun sermaye artırımı süresi uzatıldı!

Pera GYO'nun tabi olduğu Kayıtlı Sermaye Sistemi içerisinde yönetim kuruluna sermaye artırımı için tanınmış olan yetki süresi sona erdi. O nedenle yetki süresinin 5 yıl daha uzatıldı.

Sona Yönetim Sosyal Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sona Yönetim Sosyal Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mürsel Türk tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi’nde sona gelindi!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi’ni yerinde inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan yetkililerden proje ile ilgili bilgi aldı.

Nam Yönetim ve Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Yönetim ve Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Büyükyılmaz, Osman Nuri Büyükyılmaz, Aysun Uzun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Arnavutköy Yönetim Merkezi’nin inşaatında sona gelindi!

Arnavutköy Belediyesi tarafından projelendirilen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından geçtiğimiz yıllarda yapımına başlanan Arnavutköy Belediyesi Yeni Yönetim Merkezi tüm hızıyla devam ediyor.

Merkür Yönetim Danışmanlık Sosyal Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Merkür Yönetim Danışmanlık Sosyal Hizmetleri Limited Şirketi, Mustafa Çatak tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım' da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Mürver Çiçeği 'nde kuruldu.

Meram Toki Sosyal Konutları Timtaş Yönetim'i seçti!

TOKİ’ nin Konya’ daki ilk sosyal konut uygulaması olan Meram Toki Sosyal Konutları, 32 blokta toplam 880 daireden oluşuyor. Meram Toki Sosyal Konutları profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den alıyor.

Boğaziçi Yönetim tarafından 70 bin oyuncak Gaziantep'e doğru yola çıktı!

Boğaziçi Yönetim A.Ş bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak İstanbul’da site yönetim hizmeti verdiği 81 sitede savaş mağduru Suriyeli çocuklar için topladığı 70 BİN oyuncak bağışını düzenlenen törenle Gaziantep ‘ e uğurladı.

Sona Yönetim Sosyal Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Sona Yönetim Sosyal Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Sona Yönetim Sosyal Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mürsel Türk tarafından kuruldu.


Sona Yönetim Sosyal Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Sirketin amacı, basta toplu konut alanları olmak üzere, topluyapı yönetimlerinde, toplu yapı alanları ile müstakil ve kompleks isyerlerinde profesyonel isletmecilik, yöneticilik hizmetleri yapmak, sehir plancılıgı ve kentlesmenin getirdigiher türlü konuda etüd, projelendirme, müsavirlik hizmetleri vermek, saglıklı kentlesme konusunda yatırımları gerçeklestirmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Sona Yönetim Sosyal Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Cumhuriyet Mah.Turgut Özal Bl. No.68 A...