06 / 07 / 2024

Sonay Bedir

Sonay Bedir

Hakiki Karadeniz Hafriyat İnşaat Emlak Taahhüt Nakliyat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Bedir ve Sonay Bedir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu

Sonay Kaleli Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sonay Kaleli Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sonay Kaleli tarafından kuruldu.

Bedirsa İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedirsa İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Bedir tarafından kuruldu.

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Ererdem Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ererdem Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Bedir tarafından kuruldu.

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Daar Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu'

Daar Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Muhammed Bedir Mevlevi tarafından kuruldu.

Asiliye İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asiliye İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Ahmet Doğan Bedir tarafından kuruldu.

Floryalı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Floryalı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Ali Uncu, Caner Ulutürk, Mustafa Öztürk, Seyfettin Özcan ve Tevfik Bedir ortaklığında kuruldu.

Bedir Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedir Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Şirketi Pendik’te  10 bin TL sermaye bedeli  ile Enver Bedir  ve Mahmut Bedir tarafından kuruldu.

Durgunlular Lojistik Otomotiv İnşaat Metal Tekstil Temizlik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Durgunlular Lojistik Otomotiv İnşaat Metal Tekstil Temizlik Sanayi Limited Şirketi  Bağcılar’da  400  bin TL sermaye bedeli ile İbrahim    Sonay tarafından kuruldu.

Mbany Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mbany Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ismaeel M.S.M., Muhammed Bedir Mevlevi, Mustafa Meresh ve Nıhas Subhı Y.Z. ortaklığında kuruldu.

Sis Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sis Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sonay Karademirlidağ tarafından kuruldu.

Sonay Bedir Haberi

Sonay Bedir


Hakiki Karadeniz Hafriyat İnşaat Emlak Taahhüt Nakliyat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Bedir ve Sonay Bedir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu. Hakiki Karadeniz Hafriyat İnşaat Emlak Taahhüt Nakliyat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;


Hakiki Karadeniz Hafriyat İnşaat Emlak Taahhüt Nakliyat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Örnek Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi,...