12 / 05 / 2024

Soner Sesli Mimari adres

Soner Sesli Mimari adres

Soner Sesli Mimari Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sesli tarafından kuruldu.

Soner Sesli: Çağdaş, inovatif projeler üretiyoruz!

Tekfen'den Paşabahçe'ye kadar 150'nin üzerinde kurumsal ofis, otel, mağaza ve konut projesine imza atan Mimari Atölye, yeni projelerle yoluna devam ediyor. Mimari Atölye Ortağı İç Mimar Soner Sesli, yurt içi ve yurt dışında nitelikli projeler ürettiklerini söylüyor.

Soner Sesli Mimari Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soner Sesli Mimari Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sesli tarafından kuruldu.

Çaycuma Bilim Merkezi Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Çaycuma Bilim Merkezi Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. Birinci Soner Akçam-Mimar, Emrah Bal-Mimar ve Ahmet İlyas Sözeri-Yüksek Mimar’dan oluşan ekip oldu.

Oluşum Mimari Tasarım ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oluşum Mimari Tasarım ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Cem Karataş, Mesut Ayvaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.

Soner Çetin: Öğrenci evi önem verdiğimiz projelerden biri!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in seçimlerden önce vaat ettiği Öğrenci Evi projesine start verildi. Başkan Çetin ile TMMOB yetkilileri arasında protokol imzalandı. Çetin henüz 5 ay bile dolmadan sözünü tuttu.

Soner Çetin: Belediye Evleri’ndeki kentsel dönüşüm Türkiye’ye örnek olacak!

Halk Günü düzenleyerek Belediye Evleri’ndeki kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Türkiye’ye örnek bu proje sayesinde binlerce insana iş kapısı açılacak" dedi

Ufuk Sesli: Bayındır'ı yaşanılır hale getireceğiz!

AK Parti’den CHP’ye geçen İzmir’in Bayındır ilçesinde yapılanları ve yapılacakları yerinde dinledik. Bayındır’ın Dr. Belediye Başkanı Ufuk Sesli, “Resmen enkaz devraldık. Kısa sürede toparlayıp Bayındır’ı yaşanılır bir ilçe haline getirmek için kolları sı

Soner Çetin: Çukurova imar planında düzenleme bir an önce yapılmalı!

Soner Çetin, "İnşaat sektöründeki ciddi tıkanmanın ana gerekçesi Adana genelinde yaşanan imar sorunudur. Sektörün kan kaybetmesi ya da ivmesinin düşmesi, imardaki tıkanıklıktan kaynaklanmaktadır" diye konuştu.

Ortahisar Belediyesi'nden yeni mahalleler için 25 ayrı mimari proje!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarının mimari özelliklerini taşıması amacıyla Ortahisar Belediyesi olarak vatandaşa teknik destek vereceğiz." dedi.

AKN Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AKN Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile kuruldu. AKN Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Müdürü Okan Akan...

Server Mimari Yapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Server Mimari Yapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde Serpil Çetinkaya tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul Maltepe'de kuruldu.

HKE İç Mimari Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HKE İç Mimari Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde Hakan Erkan tarafından 40 bin TL sermaye ile İstanbul Kadıköy'de kuruldu.

Soner Çetin 20 yıllık afet riskini sona erdirmek için harekete geçti!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, heyelan yüzünden bazı evlerin yıkıldığı 100. Yıl'daki bir bölgeyi 'afet riskli alan' olarak belirlediklerini hatırlattı.Soner Çetin 20 yıllık afet riskini sona erdirmek için harekete geçti

Soner Sesli Mimari adres Haberi

Soner Sesli Mimari adres

Soner Sesli Mimari Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sesli tarafından kuruldu.

Soner Sesli Mimari Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü mimari tasarım , mimari proje, mimari uygulama , iç mimari tasarım, iç mimari proje,iç mimari uygulama, endüstriyel ürün tasarımı, proje ve uygulama yapılması. Dekorasyonla ilgili saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su, elektrik, mekanik tesisatı, çatı tadilat işleri yapmak. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mimari akustik projelendirme, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve...