02 / 05 / 2024

Sora Mühendislik Taahhüt inşaat şirketi

Sora Mühendislik Taahhüt inşaat şirketi

Sora Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halime Kutucu tarafından 30 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Doğan tarafından kuruldu.

Emayti İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emayti İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Bahar ve İbrahim Bahar ortaklığında kuruldu.

Tma Temel Mühendislik Araştırma Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tma Temel Mühendislik Araştırma Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Önçel tarafından kuruldu.

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Kızılkaya tarafından kuruldu.

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özeren, Jalhongir Mamadov ve Kaan akın ortaklığında kuruldu.

Bilfaz İnşaat Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilfaz İnşaat Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Soysal tarafından kuruldu.

Meliora Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Meliora Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Yıldırım tarafından kuruldu.

Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi  Şişli'de yapıldı.

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İkra Erol tarafından kuruldu.

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Keskin tarafından kuruldu.

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Solmaz tarafından kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Nun Mühendislik İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Mühendislik İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Nur Hurşatağaoğlu tarafından kuruldu.

Sora Mühendislik Taahhüt inşaat şirketi Haberi

Sora Mühendislik Taahhüt inşaat şirketi

Sora Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halime Kutucu tarafından 30 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu. 


Sora Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) İnşaat ve tesisat konularında mühendislik, taahhüt, müşavirlik ve proje hizmetleri yapmak, bina inşa proje ihalelerine katılmak, 2) Şirket konusuna uygun olarak her türlü bayilikler almak, sıvı, katı, gaz veya elektrik ile çalışan her türlü ısıtma, soğutma ve havalandırma cihazların sanayide veya evlerde kullanılan alet ve malzemelerinin imalatını, ithalatını, ihracatını, montaj ve bakımını yapmak ve bu konularda proje hizmetleri sunmak. Şirket ; amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için; a-) Gerek yerli ve gerek yabancı, gerçek ve tüzel kişilerle ortaklık yapabilir, şirket kurabilir, kurulmuş şirketlere iştirak edebilir.  b-) Şirketin amaç ve konusuna...