05 / 07 / 2024

sorento

sorento

Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV’ları arasında bulunan ve fiyat performans dengesiyle tercih edilen Kia Sorento’nun ekim ayı fiyat listesi açıklandı. Yeni yayımlanan fiyat listesinde Kia’nın birçok modeline zam yaptığı gözlendi. İşte, Kia Sorento’nun 8 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kia Eylül fiyat listesi yayınlandı! Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte, Kia Sorento’nun 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV’ları arasında bulunan ve fiyat performansıyla meşhur Kia Sorento’nun eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Kia Sorento’nun 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kia Sorento’nun yeni fiyatı açıklandı! Sorento’nun yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Tüm modellerinin güncel fiyat listesini tek tek paylaşan Kia, son olarak, Sorento modelinin de yeni fiyatını paylaştı. Sorento’nun güncel fiyat listesine bakıldığında Kia’nın bu modele zam yapmadığı görüldü.

Kia Sorento’ya tam 70 bin TL indirim geldi! İşte Sorento’nun yeni fiyatı...

Kia, eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini paylaştı. Paylaşılan listelere bakıldığında Sorento modeline tamı tamına 70 bin TL indirim geldiği görüldü.

Kia Sorento’ya sadece bir ayda tamı tamına 150 bin TL zam geldi! Sorento’nun yeni fiyatı akılları baştan alacak!

Kia’nın efsanevi modellerinden Sorento’ya ağustos ayı kapsamında tam 149 bin 895 TL zam geldiği öğrenildi. Kia tarafından yapılan açıklamada Sorento’nun fiyat listesinin güncellendiği ve güncel fiyat listesinin resmi internet sitesinde yayımlandığı ifade edildi.

Kia Sorento’ya dudak uçuklatan iki zam birden! Önce 95 bin TL, şimdi de 50 bin TL!

Kia, temmuz ayının ilk günlerinde yaptığı açıklama ile Sorento modeline tam 95 bin TL zam yaptığını duyurmuştu. Kia tarafından yapılan yeni açıklamada Sorento’ya 50 bin TL’lik bir zam daha yapıldığı açıklandı.

Tasarım ödüllü Kia Sorento’ya tam 95 bin TL zam geldi! Zam sonrası Sorento’nun fiyatı dudak uçuklattı!

Temmuz ayına girer girmez Kia, tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bu kapsamda, Sorento’nun da yeni fiyatı açıklandı ve Sorento’ya geçen aya göre tam 95 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Tarz, kullanışlılık, güvenlik ve konforu buluşturan Kia Sorento’ya tam 140 bin TL zam geldi!

Kia, Sorento modelinin yeni fiyat listesini takipçileriyle paylaştı. Kia Sorento’ya haziran ayı kapsamında tam 140 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Üstün sürüş özellikleri ile donatılmış Kia Sorento uygun fiyatlarla bayilerde

Kia Sorento, sürücü asistanı teknolojileri ve diğer güvenlik özellikleri ile donatılmıştır. Bunlar arasında çarpışma önleme sistemi, şerit takip asistanı, akıllı hız sabitleyici, kör nokta uyarı sistemi ve diğer özellikler yer alır. Peki Kia Sorento 09 Mayıs 2023 fiyat listesi

Sağlam yapı kalitesi ile Kia Sorento uygun fiyatla satışta! İşte 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Sağlam yapı kalitesi: Kia, yüksek kaliteli araçlar üretme konusunda bir üne sahiptir ve Sorento da bir istisna değildir. Günlük kullanım taleplerine dayanacak şekilde üretilmiştir ve çeşitli koşullarda test edilmiştir.

Kia Sorento bu ay ne kadar oldu? İşte Kia Sorento 14 Mart 2023 fiyat listesi!

Kia Sorento, geniş iç hacmi, konforlu sürüşü ve standart özelliklerinin uzun listesiyle bilinen popüler bir aile SUV'sidir. İlk olarak, geniş aileleri  ve ihtiyaç duyulan eşyaları taşımak için tasarlanmıştır. İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi...

Kia Sorento bu ay ne kadar oldu? İşte Kia Sorento 18 Şubat 2023 fiyat listesi!

Kör nokta izleme ve arka çapraz trafik uyarısı olan Sorento için fiyat araştırması yapılıyor. 2023 yılı Kia için büyük özellikler dolu İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kia Sorento bu ay ne kadar oldu? İşte Kia Sorento 23 Ocak 2023 fiyat listesi!

Kia Sorento tasarımı ve ebatları açısından en çok tercih edilen modellerden biridir.  Peki Kia Sorento'nun Ocak ayı fiyatları ne kadar? İşte Kia Sorento 23 Ocak 2023 fiyat listesi!

Kia Sorento’ya bu ay zam uğramadı! İşte Kia Sorento 11 Aralık 2022 fiyat listesi!

Otomotiv devi Kia'nın en sevilen modelleri arasında yer alan Sorento’ya bu ay zam uğramadı. Peki Kia Sorento'nun Aralık ayı fiyatları ne kadar? İşte Kia Sorento 11 Aralık 2022 fiyat listesi...

Kia Sorento’ya 30 bin TL zam geldi! Kia Sorento 20 Kasım 2022 fiyat listesi!

Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV’ları arasında yer alan Kia Sorento’ya 30 bin TL zam geldi. Peki Kia Sorento'nun Kasım ayı fiyatları ne kadar? Kia Sorento 20 Kasım 2022 fiyat listesi...

sorento Haberi

sorento

Kia’nın 2002 yılından bu yana en çok satılan orta sınıf SUV modelleri arasında olan Sorento, yenilenen tasarımı ve güncellenen motoruyla Türkiye’de beğeni toplamaya devam ediyor.

Küçük bir döner düğme ile kontrol edilebilen şanzımanıyla Kia Sorento, daha hızlı vites değişimi ve daha yüksek yakıt verimliliği ortaya koyuyor. 6 vites, üstün hızlanma ve düşük yakıt tasarrufu sunarken, aynı zamanda değişen araç hızlarında optimum motor devrini de koruyor.

Uzaklaştırma ve yakınlaştırma özelliğine sahip yüksek çözünürlüklü ekran, navigasyon ve ses dışında geri görüş ekranıyla gelen Kia Sorento, park yardım işlevlerini de bünyesinde barındırıyor. Özelleştirilebilen ekran aynı anda iki ekran görünümüne bölünebiliyor ve sesli komut işlevini de sağlıyor.

Peki Kia Sorento’nun teknik özellikleri neler? İşte, Kia Sorento’nun teknik özellikleri ve 8 Ekim 2022 fiyat listesi…

KIA...