11 / 05 / 2024

sorgun Engelliler TOKİ Konutları

sorgun Engelliler TOKİ Konutları

Sorgun’da, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Üçtepeler mevkiinde yaptırılan Engelliler TOKİ Konutları inşaatı başladı. İnşaatın 5 blok, 158 daire ve proje süresinin 555 gün olduğu belirtildi.

TOKİ’den Yozgat Sorgun’a 141 ucuz konut!

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Sorgun projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Yozgat Sorgun 2022 sosyal konut projesi...

Sorgun TOKİ kura sonucu 08 Şubat 2022!

Sorgun TOKİ kura sonucu 08 Şubat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Sorgun TOKİ kura sonucu 08 Şubat 2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Yozgat Sorgun kura sonucu 08.02.2022 isim isim tam liste!

TOKİ Yozgat Sorgun kura sonucu 08.02.2022 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Yozgat Sorgun kura sonucu 08.02.2022 isim isim tam liste ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den engelli vatandaşlara ayrıcalık!

TOKİ’den ev almak isteyen engelli vatandaşlar Engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanınıyor mu? Engelliler TOKİ kuralarına ne kadar katılabilir? sorularını araştırıyor.

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi yıkıldı!

Yozgat Sorgun'da yeni devlet hastanesinin hizmete açılmasıyla, 1987 yılında 50 yataklı olarak inşa edilen ve yaklaşık 28 yıldır hizmeti veren eski Sorgun Devlet Hastanesi binasının yıkımı tamamlandı.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Yozgat Sorgun ve Çekerek'te acele kamulaştırma kararı!

Yozgat Sorgun ve Çekerek'te Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Yozgat Sorgun'a yeni hükümet binası yapılacak!

Yozgat’ın Sorgun İlçe Kaymakamı Mustafa Altınpınar, ilçeye yeni bir hükümet binası yapılacağı müjdeledi. 

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa edilecek Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı. 8 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip projenin yakın zamanda açılması planlanıyor.

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

FETÖ'nün kapatılan okulu, engelliler için eğitim yuvası oldu!

Kırklareli'nde FETÖ'nün haksız kazançlarla elde ettiği paralarla yaptırdığı ve darbe girişiminin ardından MEB'e devredilen okul, engelliler için yeniden düzenlenerek eğitim yuvası oldu.

Çekmeköy Engelliler Okulu projesi için imzalar atıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Ekim 2017 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiği arsada hayata geçirilmesi planlanan engelliler okulu için yapım protokolü imzalandı.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

sorgun Engelliler TOKİ Konutları Haberi

sorgun Engelliler TOKİ Konutları

TOKİ Konutları inşaatı Şantiye Şefi Orhan Tura, 40 personel ile başladıkları inşaatın 5 blok, 158 daire olacağını ve proje süresinin 555 gün olduğunu söyledi. Tura, 1+1 ful dairelerin sadece engelliler için olmadığını, ekonomik gücü yerinde olmayan vatandaşlarında bu dairelerden alabileceğini ifade ederek “Normal şartlar altında 1,5 yıl sürecek olan inşaatımızı, tünel kalıp kullandığımız için bir yılda tamamlamayı planlıyoruz. Yani önümüzdeki eylül ayının sonuna inşaatımız tamamlanmış ve teslim edilmiş olacaktır. Ancak bu dediklerim hava şartlarının uygun olması ve bir olumsuzluk yaşanmaması durumunda gerçekleşecektir. Bu sistemle 10-12 günde bir bloğun kaba inşaatını bitirebiliyoruz. Şu an 40 işçi çalışıyor ama bu sayı ince işçiliğe geçince daha da artacaktır” dedi. Yeni TOKİ inşaatlarının Sorgun’a hakim ve çok güzel manzarası olan bir alanda başladığını,...