05 / 05 / 2024

sosyal konut adıyaman

sosyal konut adıyaman

Türkiye’nin büyük heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Tut projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Tut 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Gerger'de 2 bin 280 TL taksitle ucuz konut!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Gerger projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gerger 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Çelikhan taksit tutarı kaç TL! 6 soruda TOKİ Çelikhan...

Türkiye’nin sabırsızlıkla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Çelikhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Çelikhan 2022 fiyatı ne kadar?

Adıyaman Besni TOKİ'ye kavuşuyor! 6 soruda TOKİ Besni...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Adıyaman Besni projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Besni 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Sincik'te 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 6 soruda TOKİ Adıyaman!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adıyaman 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adıyaman Sincik projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Sincik 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

6 soruda TOKİ Adıyaman Sosyal Konut Projesi 2022! Adıyaman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adıyaman 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Adıyaman projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Mehmet Özhaseki'den Adıyaman'ı ayağa kaldırma sözü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da, şehir merkezine yapacağımız konut ve iş yerlerini sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizi hızla ayağa kaldıracağız." ifadesini kullandı.

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO'dan Adıyaman'daki konutlarına ilişkin açıklama!

Emlak Konut GYO, Adıyaman'da bir firmanın yapımını devam ettirdiği deprem konutu bloğuyla ilgili incelemede hatalı imalat tespit edildiğini, ilgili katın betonarme imalatlarının yeniden yapılacağını ve yüklenici firma hakkında tahkikat başlatıldığını kaydetti.

TOKİ Adıyaman projesiyle tek bir ilçeye 99 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. İşte son dakika detayları...

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

Adıyaman'da 2 bin 588 prefabrik konut yapılıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen depremlerin yıkıma sebep olduğu Adıyaman'da 2 bin 588 prefabrik konut inşa ediliyor.

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konut!

Yeni yatırımlar için hızlı bir şekilde çalışan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman’ın Merkez ilçesi projesinin ihalesini 1 Kasım tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar…

Sosyal konutun adı yetti konut fiyatları ve kiralar gevşedi

5 milyonun üzerinde kişinin başvurduğu TOKİ sosyal konut projesinin daha temeli bile atılmadan konut fiyatlarını ve kiraları düşürdüğü iddia edildi. İşte İstanbul ve Ankara'ya dair değerlendirmeler...

TOKİ Kırklareli Merkez’de 160 sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm Türkiye’ye ucuz konut müjdesi vererek, “Cumhuriyet tarihinin büyük sosyal konut hamlesini başlatmış bulunuyoruz. Bu adım son dönemde ciddi anlamda şikâyet konusu olan kiraların düşmesine yol açacaktır” açıklamasında bulundu.

TOKİ Kırklareli Kavaklı Mahallesinde 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ucuz konut müjdesi vererek, “Cumhuriyet tarihinin büyük sosyal konut hamlesini başlatmış bulunuyoruz. Bu adım son dönemde ciddi anlamda şikâyet konusu olan kiraların düşmesine yol açacaktır” açıklamasında bulundu.

TOKİ Kırklareli Demirköy’de 114 sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirlinin yüzünü güldürecek ucuz konut müjdesi vererek, “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz. Bu adım son dönemde ciddi şikâyet konusu olan kiraların düşmesine de yol açacaktır” açıklamasında bulundu.

TOKİ Kırklareli Babaeski’de 240 ay vadeli sosyal konut!

Tarihinin en büyük konut projesini yapmak adına kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Babaeski Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

sosyal konut adıyaman Haberi

sosyal konut adıyaman

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, geçen gün tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği en büyük TOKİ projesinin detaylarını belli oldu. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm detayları açıklandı. Söz konusu sosyal konut projeyesine "İlk Evim" ile "İlk İşyerim" adı verildi.

TOKİ Adıyaman 2022 sosyal konut projesine yönelik tüm detaylar açıklandı. 2022 TOKİ projesi Adıyaman'nın hangi ilçelerinde yapılacak, fiyatları ne kadar, kaç Türk Lirası olacak? sorularının cevaplarını sizler için derledik… 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin tüm detaylarını tek tek açıkladı.

Peki, TOKİ 2022 Adıyaman Tut kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Adıyaman'nın hangi ilçelerinde konut yapılacak? Adıyaman Tut'daki TOKİ konut fiyatları ne kadar? İşte açıklanan Adıyaman Tut TOKİ sosyal konut projesinin aranan sorularının tüm ayrıntıları...

1 - TOKİ 2022 Adıyaman'da...