04 / 05 / 2024

Sosyal merkez yapımı bütçe

Sosyal merkez yapımı bütçe

Hükümet, projelerin yanı sıra sosyal hayata da destek veriyor. Çocuklar, gençler, yaşlılar ve engellilerin hayatını kolaylaştırmak için inşa edilecek projelere bu yıl 60 milyon liralık bütçe ayırdı.

100 metrekare bir evin maliyeti 1.6 milyon TL: KKM'ye ödenen parayla 972 bin sosyal konut yapılabilirdi!

Kur Korumalı Mevduat'ın Hazine ve Merkez Bankası'na 2 yıllık maliyeti 48 milyar dolar oldu. Şehir Plancısı (Phd), Dr. Buğra Gökce, bu parayla 972 bin sosyal konut yapılabileceğini söyledi. İşte Gökce'nin o paylaşımı...    

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Bakan Kurum sosyal medyadan duyurdu: "141 bin 300 konutun yapımına başladık"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Asrın felaketinin 3'üncü ayında 141 bin 300 konutun yapımına başladık. 58 bin 629 konutun temellerini attık" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Roof Yapı Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Roof Yapı Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Roof Yapı Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Reform Sosyal Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Sosyal Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de Sezgin Şahin tarafından kuruldu.

Adapazarı Belediyesi'nden kat karşılığı sosyal kültürel tesis ve ticari alan yapım işi ihalesi!

Sakarya İli Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdaresi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Artvin İl Özel İdaresi, Artvin Merkez'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karagülle Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Karagülle Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Karagülle Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye sosyal tesis yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da 18 milyon 390 bin TL bedelle sosyal tesis yapım işi ihale ediyor.

Şanlıurfa'da 19.2 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa Merkez'de 19 milyon 189 bin TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Yozgat'ta 19 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de 19 milyon 5 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Sosyal merkez yapımı bütçe Haberi

Sosyal merkez yapımı bütçe

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çeşitli il ve ilçelerde GAP, DAP, KOP ve DOKAP programları kapsamında 1991'de yapılmaya başlanan ve 2021’de tamamlanması planlanan huzur evi, yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezlerinin etüt, proje ve inşaat işleri için 718 milyon 273 bin lira bütçe ayırdı. 

Yaşlılara yönelik hizmetler için ise 18 milyon lira harcama yapılacak. Devlet, engelli bakımı için 2020 yılında hayata geçecek merkezlerin inşaatı için 267 milyon 474 bin lira bütçe ayırdı. Bu kişilere ulaşılması ve proje belirlenmesi için de toplamda 51,7 milyon, bu yıl için 8 milyon lira harcanacak. 

Çocuk evleri ve siteleri, çocuk destek merkezleri gibi alanlar için 12 milyon 500 bin liralık kaynak ayrılırken, 2022 yılında bitilmesi planlanan Çocuk ve Gençlik Programlarında...