06 / 05 / 2024

Sosyete mezarlığı mezar fiyatı

Sosyete mezarlığı mezar fiyatı

Sosyete mezarlığı nerede? Sosyete mezarlığı Ulus Mezarlığı nerede? Sosyete mezarlığında hangi ünlüler mezar yeri aldı? Sosyete mezarlığına nasıl gidilir? Sosyete mezarlığı nerede?.. İşte tüm bu soruların cevapları...

İstanbul'da mezar yerleri doldu, fırsatçılar harekete geçti!

Türkiye'nin birçok ünlü isminin de defnedildiği Karacaahmet, Zincirlikuyu, Aşiyan, Edirnekapı'daki mezar yerleri doldu. Doluluk sonrası fırsatçılar harekete geçti. Zincirlikuyu Mezarlığı'nda 17 metrekarelik alanı olan bir kişi burayı 2 milyon liraya satışa çıkardı.

İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti 37 bin 400 lira!

İstanbul'da Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Aşiyan gibi 1. Grupta yer alan mezarlıklarda boş mezar yeri bedeli 34 bin TL'den 37 bin 400 TL'ye çıktı.

İBB yer olmayan mezarlığa neden zam yaptı?

Geçen hafta içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi mezar yeri ve cenaze hizmeti ücretlerine zam yaptı. Aynı zamanda Zincirlikuyu gibi yer olmayan mezarlıkların ücretlerine de zam yapılması dikkat çekti...

İstanbul'da en pahalı mezar yeri 30 bin lira!

İstanbul'da Zincirlikuyu, Ulus, Aşiyan ve Abide-i Hürriyet gibi mezarlıklarında boş mezar yeri 30 bin liraya satılıyor.

Silivri'de arsasını İBB'ye veren Ruşen Adalı, 100 mezar yeri aldı!

Ruşen Adalı isimli vatandaş, Silivri ilçesi Fenerköy sınırları içerisinde yer alan arsasını, Fener Mezarlığı'nda 100 mezar yeri karşılığında İBB'ye verdi.

İstanbul'da en pahalı mezar yeri 25 bin TL!

İstanbul'da 497'si Müslüman 67'si gayri müslim olmak üzere 564 mezarlık mevcut. Zincirlikuyu'da, yeni cenaze için mezar yeri 6 bin, hayatta olanlar için boş mezar ise 25 bin TL'ye tahsis ediliyor.

Serdar Gökhan'dan ev fiyatına mezar aldığı iddialarına yanıt!

Usta oyuncu Serdar Gökhan, kendisi için Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı haberlerine açıklık getirdi.

Sinop'ta mezarlık yeri için arazi satın alınacak!

Sinop'un Gerze ilçesinde belediye mezar arayışına girdi. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, mezarlık için uygun bir alan bulunmaması sebebiyle arazi satın alınacağını belirtti.

Samsun'da orman alanını kaçak mezarlık yapıp parsel parsel sattılar!

Canik Pelitlik Mezarlığı'nın yanındaki 8 dönümlük orman arazisi iddiaya göre, Teknepınar Mahallesi'nin eski muhtarı ve azaları tarafından mezar yeri olarak vatandaşlara satıldı.

Antalya'da isteyene mezar yeri verilecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumunda talep eden vatandaşlara ücreti karşılığında mezar yeri tahsis edilmesine karar verdi Alanya merkez ve Cikcilli Mezarlığı'nı kapsayan alanda yapılacak uygulama AK Partililerin oyu ile kabul edildi.

Milas'taki yahudi mezarlığı restore edilecek!

Milas ilçesindeki Yahudi Mezarlığı "Milas'ta Yahudiliğin Sessiz Tanıkları" projesi kapsamında restore edilecek. Yaklaşık 170 Yahudi mezarının bulunduğu alan, Milas Kültür Rotası'na dahil edilerek inanç turizmine evsahipliği yapacak.

Kayseri kent mezarlığı 8 milyon TL ile yenilenecek!

KAYSERİ’de 850 bin metrekarelik alanda bulunan 85 bin mezarın bulunduğu kent mezarlığı, yeniden yapılandırma projesi kapsamında 8 milyon TL’lik harcama ile yeniden düzenlenecek.

İstanbul mezarlık fiyatları 2016!

İstanbul mezarlık fiyatları 2016 açıklandı. Toplam 333 mezarlığın bulunduğu Karacaahmet, Aşiyan ve Zincirlikuyu gibi gözde yerlerde mezar yeri fiyatları 22 bin TL’ye kadar çıktı.

Sosyete mezarlığı mezar fiyatı Haberi

Sosyete mezarlığı mezar fiyatı

Sosyete mezarlığı nerede?


Sosyete mezarlığı Ulus Mezarlığı, İstanbul'un zenginlerinin gözdesi oldu. Sosyete pazarından sonra Sosyete Mezarlığı ünvanına sahip olan ikinci mekana da sahip olan Ulus, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beşiktaş İlçesi sınırları içinde yer alıyor. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Bölge Müdürlüğü tarafından kurulan Ulus Mezarlığı, bir çok ünlü ailenin İstanbul Boğazı sırtlarındaki bu mezarlıktan yer almasıyla Sosyete Mezarlığı adını aldı. Ulus Mezarlığı'nda mezar fiyatları 18 bin TL'den başlıyor. 



Sosyete Mezarlığı'nda yatan ünlüler!


Yılmaz Ulusoy, Eşref Cerrahoğlu, Hüseyin Bayraktar, Uğur Ekşioğlu, İzzet Öz, Çapa Ailesi, Çarmıklı Ailesi...



Sosyete Mezarlığı nerede!


Ulus Mezarlığı'nın kuzeyinde Kültür Mahallesi, doğusunda Arnavutköy Mahallesi ve İstanbul Boğazı, güneyinde Robert Lisesi ve Beşiktaş, batısında ise Nispetiye Mahallesi bulunur. 



Sosyete Mezarlığı'na (Ulus) giden İETT otobüsleri!


U1 - BEŞİKTAŞ-ULUS-ZİNCİRLİKUYU-BEŞİKTAŞ Gidiş

58UL - ULUS MAHALLESİ - KABATAŞ Gidiş

U2 - BEŞİKTAŞ-ZİNCİRLİKUYU-ULUS-BEŞİKTAŞ