01 / 05 / 2024

sosyete mezarlığı

sosyete mezarlığı

Sosyete mezarlığı nerede? Sosyete mezarlığı Ulus Mezarlığı nerede? Sosyete mezarlığında hangi ünlüler mezar yeri aldı? Sosyete mezarlığına nasıl gidilir? Sosyete mezarlığı nerede?.. İşte tüm bu soruların cevapları...

Ulus Mezarlığı, kısa sürede sosyete mezarlığı ünvanını kazandı!

Mezarlıklar Bölge Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ulus Mezarlığı, kısa sürede ‘sosyete mezarlığı’ unvanını kazandı. Birçok ünlü aile, Boğaz sırtlarına yakın mezarlıkta birer ikişer yer satın aldı.

Kuşadası Adalızade Mezarlığı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından Adalızade Mezarlığı'nda sürdürülen yenileme ve düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

AOÇ'deki devlet mezarlığına askeri tesis kurulmasına tepki!

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki devlet mezarlığının bulunduğu bölgeye askeri tesis kurulması planına sert tepki gösteren Karakuş, "Gerekirse AİHM'e gideriz" dedi.

Ayazağa yeni mezarlık alanı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi, Mezarlık Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Selçuk'taki sera, mezarlık oluyor!

İzmir'in Selçuk ilçesinde Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından kullanılan seranın yerine mezarlık yapılacak

Atatürk Orman Çiftliği Devlet Mezarlığı imar planı askıda!

Ankara “Askeri Alanı (Devlet Mezarlığı)” ve “Orman Alanı” olarak tanımlanmasına ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

İzmir'in ilk hayvan mezarlığı hazır!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seyrek Köpek Bakımevi'nin yanına bakıma muhtaç sokak hayvanları için yeni bir yuva yaptı. Alanın hemen bitişiğinde ise hayvan severlerin kaybettikleri minik dostlarını defnedebilecekleri hayvan mezarlığı oluşturuldu

Antalya Kurşunlu Mezarlığı’na 10 milyonluk sosyal tesis!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Uncalı’da yer kalmaması nedeniyle definlerin yoğunlaştığı Aksu Kurşunlu Kent Mezarlığı’nda vatandaşların son görevlerini kolay bir şekilde yerine getirebilmeleri için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Bursa İnegöl'e yeni mezarlık alanı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ''Alanyurt bölgesinde 100 bin metrekarelik alanda yeni bir mezarlık oluşturuyoruz. Son eksikliklerin tamamlandığı mezarlığa defin işlemleri Ağustos ayında yapılacak'' dedi.

Bursa İnegöl'e 100 bin yeni mezarlık!

Recep Altepe,İnegöl İlçesi’nin Alanyurt bölgesinde 100 bin metrekarelik alanda yeni bir mezarlık oluşturulduğunu ve son hazırlıkların sürdüğü mezarlığa Ağustos ayında defin işlemlerinin yapılabileceğini söyledi.

Gölcük İhsaniye Mezarlığı yenileniyor!

Kocaeli Gölcük Belediyesi, İhsaniye Mezarlığı çevresinde duvar yenileme çalışması başlattı. Bu kapsamda ekipler eski duvarları yıkarak yerine 5 bin metreküp taş duvar yapacak.

Ayazağa'da 160 dönüm orman mezarlık oldu!

Alışveriş merkezi, rezidans, köprü, havalimanı inşaatları derken İstanbul’un ormanlarına Mezarlıklar Müdürlüğü de el attı. Büyükşehir Belediyesi’ne başvurup Ayazağa’daki devlet ormanının mezarlık ilan edilmesini istedi

Milas'taki yahudi mezarlığı restore edilecek!

Milas ilçesindeki Yahudi Mezarlığı "Milas'ta Yahudiliğin Sessiz Tanıkları" projesi kapsamında restore edilecek. Yaklaşık 170 Yahudi mezarının bulunduğu alan, Milas Kültür Rotası'na dahil edilerek inanç turizmine evsahipliği yapacak.

Kayseri kent mezarlığı 8 milyon TL ile yenilenecek!

KAYSERİ’de 850 bin metrekarelik alanda bulunan 85 bin mezarın bulunduğu kent mezarlığı, yeniden yapılandırma projesi kapsamında 8 milyon TL’lik harcama ile yeniden düzenlenecek.

sosyete mezarlığı Haberi

sosyete mezarlığı

Sosyete mezarlığı nerede?


Sosyete mezarlığı Ulus Mezarlığı, İstanbul'un zenginlerinin gözdesi oldu. Sosyete pazarından sonra Sosyete Mezarlığı ünvanına sahip olan ikinci mekana da sahip olan Ulus, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beşiktaş İlçesi sınırları içinde yer alıyor. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Bölge Müdürlüğü tarafından kurulan Ulus Mezarlığı, bir çok ünlü ailenin İstanbul Boğazı sırtlarındaki bu mezarlıktan yer almasıyla Sosyete Mezarlığı adını aldı. Ulus Mezarlığı'nda mezar fiyatları 18 bin TL'den başlıyor. 



Sosyete Mezarlığı'nda yatan ünlüler!


Yılmaz Ulusoy, Eşref Cerrahoğlu, Hüseyin Bayraktar, Uğur Ekşioğlu, İzzet Öz, Çapa Ailesi, Çarmıklı Ailesi...



Sosyete Mezarlığı nerede!


Ulus Mezarlığı'nın kuzeyinde Kültür Mahallesi, doğusunda Arnavutköy Mahallesi ve İstanbul Boğazı, güneyinde Robert Lisesi ve Beşiktaş, batısında ise Nispetiye Mahallesi bulunur. 



Sosyete Mezarlığı'na (Ulus) giden İETT otobüsleri!


U1 - BEŞİKTAŞ-ULUS-ZİNCİRLİKUYU-BEŞİKTAŞ Gidiş

58UL - ULUS MAHALLESİ - KABATAŞ Gidiş

U2 - BEŞİKTAŞ-ZİNCİRLİKUYU-ULUS-BEŞİKTAŞ