27 / 04 / 2024

Sosyete pazarı sosyete mezarlığı Ulus

Sosyete pazarı sosyete mezarlığı Ulus

Ulus'un Sosyete Mezarlığı da oldu. Yılmaz Ulusoy, Eşref Cerrahoğlu, Hüseyin Bayraktar, Uğur Ekşioğlu, İzzet Öz, Çapa Ailesi, Çarmıklı Ailesi'nin mezar yeri aldığı Ulus Mezarlığı harita üzerinde nerede? Ulus Mezarlığı'na nasıl gidilir?

Ankara Mamak'a yeni moda merkezi!

Kentsel dönüşümle Başkent'in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Akbaba Moda Plaza ve Sosyete Pazarı açıldı.

Konyaaltı Çakırlar Sosyete Pazarı'nın temeli atıldı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Çakırlar Sosyete Pazarı’nda yaklaşık bir ay önce çıkan yangında kül olan 5 işletmenin yeniden inşası için esnafla birlikte temel attı. Başkan Böcek, kısa sürede esnafa daha kullanışlı tesisler kazandıracaklarını kaydetti.

Erkan Petekkaya, Acarkent'te Steak House açacak!

Erkan Petekkaya, oyunculuktan kazandığı parayı ticarete yatırıyor. Petekkaya, Acarkent'te Steak House açacağını açıkladı. Daha önce yine Acarkent'te Mes-et kasap dükkanı açan Petekkaya, Şişli'deki sosyete pazarıyla ticarete devam etmişti.

Sosyete mezarlığı nerede?

Sosyete mezarlığı nerede? Sosyete mezarlığı Ulus Mezarlığı nerede? Sosyete mezarlığında hangi ünlüler mezar yeri aldı? Sosyete mezarlığına nasıl gidilir? Sosyete mezarlığı nerede?.. İşte tüm bu soruların cevapları...

Ulus Mezarlığı, kısa sürede sosyete mezarlığı ünvanını kazandı!

Mezarlıklar Bölge Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ulus Mezarlığı, kısa sürede ‘sosyete mezarlığı’ unvanını kazandı. Birçok ünlü aile, Boğaz sırtlarına yakın mezarlıkta birer ikişer yer satın aldı.

Ataşehir Sosyete Pazarı açıldı!

Ataşehir Sosyete Pazarı açıldı. Her Çarşamba ve Pazar günleri kurulacak pazarda Çarşamba günleri tekstil Pazar günleri ise yiyecek satışı yapılacak. Ataşehir Sosyete Pazarı Şerifali Caddesi'nde Gülnaz Sokak'ta konumlanıyor...

Beykoz'da Sosyete Çarşısı yandı!

Beykoz Çubuklu’da 4 ay önce kurulan Sosyete Çarşısı’nda çıkan yangında 186 işyerinden 170’i kullanılamaz hale geldi. Çarşıda dün saat 06.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle alevler yükseldi...

Beykoz Sosyete Çarşısı'nda yangın çıktı, 170 işyeri kül oldu!

Beykoz Çubuklu'da bulunan "Sosyete Çarşısı" sabaha karşı çıkan yangınla küle döndü. 186 işyeri bulunan çarşıda yaklaşık 170 işyeri küle döndü. İşyeri sahipleri gördükleri manzara karşısında gözyaşlarını tutamazken birbirlerine sarılarak teselli bulmaya ça

Ataşehir Sosyete Pazarı 8 Ocak’ta açılıyor!

Ataşehir Belediye tarafından kurulan Sosyete Pazarı 8 Ocak’ta açılıyor. Çarşamba ve Pazar günleri açılacak pazarda Çarşamba günleri tekstil, Pazar günleri ise yiyecek satışı yapılacak….

Şişli Sosyete Pazarı nerede? Adres bilgileri!

Şişli Sosyete Pazarı, 19 Mayıs Caddesi üzerinde, Nova Baran Çarşı'nın içerisinde yer alıyor...

BulwienGesa AG, Türkiye pazarında yerini alıyor!

Almanya’nın önde gelen gayrimenkul araştırma, analiz ve danışmanlık şirketi BulwienGesa AG, İstanbul Gayrimenkul Değerleme (İGD) ortaklığı ile Türkiye pazarına giriş yapıyor...

Gökhan Avcıoğlu Balık Pazarı projesiyle Tasarım Bienali'nde!

Gökhan Avcıoğlu-GAD Architecture tarafından projelendirilen ve uygulanan Beşiktaş Balık Pazarı Projesi, “The International Architecture Awards”, “ Uluslararası Mimarlık Ödülleri” kapsamında Türkiye’yi temsil eden iki projeden bir tanesi olarak yer alıyor.

ERA Türk Emlak Pazarına giriyor!

Avrupa'nın lider gayrimenkul kuruluşu ERA, Türk Emlak Pazarına giriyor. ERA Türkiye Yönetici Ortağı Can Ekşioğlu: "Türkiye'nin potansiyeli ve gayrimenkul pazarının sunduğu fırsatlar, büyük heyecan uyandırıyor...

Sosyete pazarı sosyete mezarlığı Ulus Haberi

Sosyete pazarı sosyete mezarlığı Ulus

Ulus Mezarlığı harita üzerinde nerede?


Ulus Mezarlığı, İstanbul'un zenginlerinin gözdesi oldu. Sosyete pazarından sonra Sosyete Mezarlığı ünvanına sahip olan ikinci mekana da sahip olan Ulus, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beşiktaş İlçesi sınırları içinde yer alıyor. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Bölge Müdürlüğü tarafından kurulan Ulus Mezarlığı, bir çok ünlü ailenin İstanbul Boğazı sırtlarındaki bu mezarlıktan yer almasıyla Sosyete Mezarlığı adını aldı. Ulus Mezarlığı'nda mezar fiyatları 18 bin TL'den başlıyor. 



Ulus Mezarlığı'nda yatan ünlüler!


Yılmaz Ulusoy, Eşref Cerrahoğlu, Hüseyin Bayraktar, Uğur Ekşioğlu, İzzet Öz, Çapa Ailesi, Çarmıklı Ailesi...



Ulus Mezarlığı nerede!


Ulus Mezarlığı'nın kuzeyinde Kültür Mahallesi, doğusunda Arnavutköy Mahallesi ve İstanbul Boğazı, güneyinde Robert Lisesi ve Beşiktaş, batısında ise Nispetiye Mahallesi bulunur. 



Ulus Mezarlığı'na (Ulus) giden İETT otobüsleri!


U1 - BEŞİKTAŞ-ULUS-ZİNCİRLİKUYU-BEŞİKTAŞ Gidiş

58UL - ULUS MAHALLESİ - KABATAŞ Gidiş

U2...