04 / 05 / 2024

söve nerelere uygulanır

söve nerelere uygulanır

Söve nedir?: Söve halk arasında tüm dekoratif bina süsleme elemanlarına yani kat silmesi, saçak silmesi, çatı silmesi, denizlik profili, köşe profili, kolon, sütun, harpuşta, payanda, kilit taşı gibi malzemelere verilen genel bir isimdir...

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Milyonları merak ettiği sorunun net yanıtı! Altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Yılbaşından bu yana altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcısını şaşırtmadı. Peki altın ve borsa yatırıcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

2023 toplu sözleşme görüşmelerinde memur ve emekli zammı yüzde 45'e yaklaşıyor!

Türkiye'nin gündemindeki en önemli başlıklardan biri olan 2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri, memur ve emekli zammını belirlemeye yönelik kritik aşamaya ulaştı. Kamu çalışanları ve emeklileri ilgilendiren bu süreçte hükümetin teklifleri ve enflasyon beklentileri ön planda.

Düzenleme ortaklık payı nedir? Düzenleme ortaklık payı nasıl uygulanır?

Düzenleme ortaklık payı, kanunlarla desteklenen önemli düzenlemeleri ifade eden bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Bu düzenleme belirli bir süreç içinde ve kurallarla gerçekleştiriliyor. Peki düzenleme ortaklık payı nedir ve nasıl uygulanır? İşte DOP ile ilgili ayrıntılar…

Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir ve teşekkür ortalaması kaç?

Okulların kapanmasına kısa zaman kala öğrenciler takdir ve teşekkür belgesini kaç puanla alacaklarını merak ediyor. Peki, Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf Takdir ve teşekkür ortalaması kaç? İşte detaylar...

Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanıyor! Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda!

Merkez Bankası Mayıs faiz kararı bugün saat 14:00'da Şahap Kavcıoğlu başkanlığında  açıklanacak.  Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda! Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve dolar ne kadar?

ÖSYM duyurdu! Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi belli oldu!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'nın tarihi açıklandı. Peki Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi ne zaman?

Adalet Bakanlığı 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alacak! Başvuru şartları belli oldu! Bu tarihleri kaçırmayın!

Adalet Bakanlığı, yazılı ve sözlü sınav sonucu 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alımı yapılacağını açıkladı. İşte Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili tüm detaylar...

İslam Memiş'ten 'kur tuzağı' uyarısı geldi! Altın ve dolar yatırımcıları sakın kanmayın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,  altın ve dolar yatırımcılarına  'kur tuzağı' uyarısı yaptı. Altın ve dolar alırken yatırımcıların dikkatli olmalarını söyledi. Ayrıntılar haberimizde...

Piyasa Kahini İslam Memiş enflasyon rakamlarının ardından altın ve dolar yatırımcısını canlı yayında uyardı

Altın ve Para Piyasaları İslam Memiş, Türkiye İstatistik Kurumu’nun enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından katıldığı televizyon programında gram altın ve dolar yatırımcısına kritik uyarılarda bulundu.

Migros'ta et, tavuk ve balık ürünlerinde fiyatlar dibi gördü! İndirim bitmeden koşun! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Migros'ta çılgın kampanya başladı! Fiyatları görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Migros; et, tavuk ve balık ürünlerine yüzde 33'e varan indirimler yaptı! Sakın kaçırmayın! Peki Migros'ta et, tavuk ve balık ürünleri ne kadar? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Libya'dan Türk iş adamlarına konut ve gayrimenkul yatırımı çağrısı!

Libya Parlamentosu Ekonomi, Ticaret ve Yatırımdan Sorumlu Komitenin Başkanı ve Libya Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği Başkanı Mohammad Abdul Karim Raied "Konut ve gayrimenkul gibi sektörlerin yanı sıra sanayi sektörünün temsilcilerini özellikle aramızda görmek istiyoruz" dedi.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

söve nerelere uygulanır Haberi

söve nerelere uygulanır


Söve nedir?


İnşaat için dış cephe kaplamasında kullanılan dansidesi yüksek köpüğün üzerine silis kumunun özel kimyasal bileşenlerle karılarak harç kaplama makinası aracılığıyla üzerine sıvanan, dekorasyon ve izolasyon amaçlı dış cephe kaplama ürünlerine deniyor. Söve nedir? sorusu kısaca, pencere ve kapı kenarlarına uygulanan dekoratif profillere verilen isimdir. Söve halk arasında tüm dekoratif bina süsleme elemanlarına (kat silmesi, saçak silmesi, çatı silmesi, denizlik profili, köşe profili, kolon, sütun, harpuşta, payanda, kilit taşı v.b.) verilen genel bir isim olarak biliniyor.

Sövenin izolasyon özelliği!


Bünyesindeki köpük yüzde 70 ısı ve ses yalıtımı sağlıyor. Strafor köpük zaten bilinen en güçlü doğa dostu izolasyon malzemesidir. 


- Sövelerde kullanılan (EPS)(XPS) polistren köpük 26kg/m3 -22kg/m3 yoğunluğunda B1 sınıfından olanıdır.

- Söve kaplama malzemeleri, 3-4cm kalınlıklta PVA esaslı mineral sıvadan olmalıdır.

- Söveler, hem...