24 / 07 / 2024

sövenin izolasyon özelliği

sövenin izolasyon özelliği

Söve nedir?: Söve halk arasında tüm dekoratif bina süsleme elemanlarına yani kat silmesi, saçak silmesi, çatı silmesi, denizlik profili, köşe profili, kolon, sütun, harpuşta, payanda, kilit taşı gibi malzemelere verilen genel bir isimdir...

YouTube 2 yeni özelliği test ediyor!

YouTube yeni özelliği olan sabit ses ve 2x hız özellikleri için test süreci başladı. Peki, sabit ses ve 2x hız nedir ne işe yarar? İşte detaylar...

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

Ford Transit Minibüs fiyatları ne kadar? İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Transit Minibüs'ün en büyük özellikleri arasında işlevselliği, geniş iç hacmi, çeşitli seçenekleri ve dayanıklılığı sayılabilir. Ancak, en önemli özelliği, yolcu taşımacılığı için son derece uygun bir araç olmasıdır. İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi.

Karaca Smoothie Blender fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Karaca Smoothie Blender'lar şık tasarımları, ve uygun fiyat avantajlarıyla dikkat çekiyor. Sızdırmaz özelliği, şık ve ergonomik tasarımı ile bol vitaminli besinleriniz dilediğiniz her an yanınızda olsun istiyorsanız Karaca Smoothie Blender tam size göre.

İzmir’de yıkılan binaların ortak özelliği ortaya çıktı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremde yıkılan 17 binanın ortak özelliği açıklandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, yıkılan binaların zemin etüdünün olmadığını söyledi.

Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği!

Tottenham Hotspur, uzun süredir beklediği yeni stadyumuna dün akşam kavuştu. Muhteşem stat herkesi büyüledi. İşte Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği...

Aidat dostu sitelerin 13 ortak özelliği!

Site Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Aidat dostu sitelerin 13 ortak özelliği" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Batman'da inşaat sektörünün tercihi sıvı izolasyon!

İnşaat sektörünün tercih ettiği sıvı izolasyon, son dönemlerde inşaatlarda tercih ediliyor. Her dönem Batman'da canlı olan inşaat sektörü, şehrin can damarı gibi.

Trampa sözleşmesi örneği!

Trampa, taşınır veya taşınmaz bir malın başka bir malla değiştirilmesi işlemine trampa deniyor. Trampa işlemi için taraflar arasında sözleşme imzalanması gerekiyor. İşte, trampa sözleşmesi örneği!

Panora GYO esas sözleşme değişikliklerine ilişkin kronoloji yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Esas Sözleşme Değişikliklerine İlişkin Kronoloji yayınlandı.

Kat malikleri toplantısı davet mektubu örneği!

Kat malikleri kurulunun, yılda bir defadan az olmamak üzere toplantı yapması gerekiyor. Yöneticinin malikleri toplantıya davet etmesi gerekiyor. İşte, kat malikleri toplantısı davet mektubu örneği!

Ev sahibi kiracı sözleşmesi örneği 2015!

Taşınmaz kiralamalarında taraflar arasında imzalanan kira sözleşmesi, kiralama süresi boyunca ev sahibi ile kiracının karşılıklı olarak hak ve sorumluluklarını düzenliyor. İşte ev sahibi kiracı sözleşmesi örneği 2015...

Fikirtepe'de sözleşme feshi için açılan ilk toplu dava Palmadoro May'a!

Fikirtepe'de sözleşme feshi için açılan ilk toplu dava Palmadoro May'a açıldı. Eğitim Mahallesinde Palmadoro May firmasının söz verip yerine getirmediğini iddia eden 24 vatandaş sözleşmelerin iptali için dava açtılar...

sövenin izolasyon özelliği Haberi

sövenin izolasyon özelliği


Söve nedir?


İnşaat için dış cephe kaplamasında kullanılan dansidesi yüksek köpüğün üzerine silis kumunun özel kimyasal bileşenlerle karılarak harç kaplama makinası aracılığıyla üzerine sıvanan, dekorasyon ve izolasyon amaçlı dış cephe kaplama ürünlerine deniyor. Söve nedir? sorusu kısaca, pencere ve kapı kenarlarına uygulanan dekoratif profillere verilen isimdir. Söve halk arasında tüm dekoratif bina süsleme elemanlarına (kat silmesi, saçak silmesi, çatı silmesi, denizlik profili, köşe profili, kolon, sütun, harpuşta, payanda, kilit taşı v.b.) verilen genel bir isim olarak biliniyor.

Sövenin izolasyon özelliği!


Bünyesindeki köpük yüzde 70 ısı ve ses yalıtımı sağlıyor. Strafor köpük zaten bilinen en güçlü doğa dostu izolasyon malzemesidir. 


- Sövelerde kullanılan (EPS)(XPS) polistren köpük 26kg/m3 -22kg/m3 yoğunluğunda B1 sınıfından olanıdır.

- Söve kaplama malzemeleri, 3-4cm kalınlıklta PVA esaslı mineral sıvadan olmalıdır.

- Söveler, hem...