29 / 04 / 2024

Sovyetler Birliği Komünist Partisi

Sovyetler Birliği Komünist Partisi

Rusya'nın en ünlü otellerinden biri olan Metropol Hotel yarın açık artırmaya çıkıyor. Otelde tarihin en ünlü isimlerinin konakladığı odalar bulunuyor

Huayuan Grup'un eski yöneticisi Çin Komünist Partisinden ihraç edildi!

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'i Kovid-19 salgınıyla mücadele konusunda açıkça eleştiren, devlete ait bir emlak şirketinin eski yöneticisi Çin Komünist Partisinden ihraç edildi. 

Konya Müteahhitler Birliği KONESOB'u ziyaret etti!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirci ve Yönetim Kumlu üyeleri, KONESOB'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Konya Müteahhitler Birliği yeni hizmet binası açıldı!

Konya Müteahhitler Birliği Başkanı Ekrem Demirci, "KOMÜT sektörümüzde yaşanan sorunlara çözüm üretebilmek ve sektör temsilcilerini yakınlaştırmak amacıyla kurulmuştur" dedi..

1989 yılında Sovyetler Birliği'nden İstanbul'a ''yeraltı ulaşım'' önerisi!

1989 yılında Sovyetler, İstanbul'da Topkapı-4. Levent arasında metro, Sirkeci-Üsküdar arasında da tüpgeçit inşa etmek için İstanbul Belediyesi ile görüşme yapmışlar. Her iki projenin finansmanı da Sovyetler olacakmış.

Konya Müteahhitler Birliği ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Kısa adı KOMÜT olan Konya Müteahhitler Birliği yüksek katılımla gerçekleştirilen ilk toplantısını yeni hizmet binasında yaptı. Toplantıda üyelere komisyonların görev dağılımı ve çalışma alanlarıyla ilgili bilgiler verildi.

Konya Müteahhitler Birliği kuruldu!

Kısa adı KOMÜT olan Konya Müteahhitler Birliği kuruldu. İlk toplantısını hizmet binasında yapan birliğin başkanlığını Ekrem Demirci üstlendi. Birliğin ilk toplantısı yönetim kurulu ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Konya Müteahhitler Birliği ilk toplantısını yaptı!

Kısa adı KOMÜT olan Konya Müteahhitler Birliği kuruldu. İlk toplantısını hizmet binasında yapan birliğin başkanlığını Ekrem Demirci üstlendi. Ahmet Özcan Caddesi'ndeki yeni hizmet binasında faaliyetlerine başladı.

Özgür Şahan Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Genel Müdür oldu!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özgür Şahan Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Genel Müdür oldu.

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Statüsü yürürlüğe konuldu!

2 Nisan 2014 tarihinde ve 28960 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2014 / 5933 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Statüsü yürürlüğe konuldu...

Richard Moore: İngiliz şirketler Türkiye'deki yatırım ve işbirliği fırsatlarını gözlüyor!

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore: "Dubai, off-shore bir finans merkezi ama Türkiye farklı. Çünkü Türkiye'nin iç piyasası çok güçlü. İngiliz şirketler Türkiye'deki yatırım ve işbirliği fırsatlarını gözlüyor." ifadelerini kullandı.

Mersin'de Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'ne 3 dönümlük arazi devredildi!

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin ( MESOB ) esnaf odalarının tek çatı altında hizmet vermesi için arsa talebine Tarsus Belediye Meclisince olumlu cevap verildi...

Marmara Belediyeler Birliği, Facebook ve Twitter'ı tartışıyor!

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen “Propaganda Sürecinde Etkili Sosyal Medya” paneli başladı. Panele, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Odun Herif lakaplı Twitter kullanıcısı ve sosyal medyadan önemli isimler katılıyor...

OGİAD ile Mobilyacılar Odası işbirliği yapacak!

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) üyeleri ile Mobilyacılar Odası üyeleri bir araya geldi. OGİAD Başkanı Halil Çiftçi, sektörün gelişmesi için odayla işbirliği yapmak istediklerini söyledi...

Sovyetler Birliği Komünist Partisi Haberi

Sovyetler Birliği Komünist Partisi

Moskova Belediyesi'ne ait olan ve geçtiğimiz yüzyılda en ünlü isimlerin konakladığı Moskova'nın en eski ve en bilinen otellerinden biri olan Metropol Hotel, 272 milyon dolara yarın ihaleye çıkıyor.

Michael Jackson da bu otelde konakladı hatta 1993 yılındaki Rusya konseri sırasında burada konaklarken otelde bir lambayı çok beğendi fakat lamba tarihi eser niteliği taşıdığı için ünlü yıldıza olumsuz yanıt verildi.


Rus sosyalist devrimci, Ekim Devrimi'nin lideri, Sovyetler Birliği Komünist Partisi'nin (SBKP) ilk genel sekreteri olan Vladimir Lenin Bolşeviklere buradan seslendi.

Otelin tarihi boyunca konuk ettiği ünlüler arasında Bertol Brecht, Marlene Dietrich, Mao Zedung, John Steinbeck,  Pierre Cardin ve Barack Obama da var.

Emlak piyasası çevreleri otellerin değeri hesaplanırken kapladığı alandan çok oda sayısının temel alındığını söylüyor. Tarihi otellerde genellikle bir odanın fiyatı 1 milyon...