06 / 05 / 2024

soyak aş

soyak aş

Soyak İnşaat ve Ticaret A.Ş vergi borcu olduğu iddialarına yanıt vergi

Soyak Hadımköy projesinde 973 konut inşa edecek!

Soyak Hadımköy projesinde 973 konut inşa edecek. Soyak Yapı'nın yeni projesinde konutlar iki etap halinde teslim edilecek...

Soyak Siesta Oxygen’de renkli açılış partisi!

Soyak’ın İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği projesi Soyak Siesta Oxygen, 28 Mayıs akşamı gerçekleşen renkli bir partiyle açıldı, İzmirliler keyifli vakit geçirdi.

Sign of the City Awards’tan Soyak'a 4 ödül!

Soyak; Soyak Park Aparts, Soyak Siesta Oxygen ve Soyak Elite Club projeleri ve sosyal sorumluluk projesi Soyak Akıllı Yıldızlar’la 4 ödülün sahibi oldu.

Soyak'ın yeni projesi 5 bin konutluk Konforia satışa çıktı!

Soyak'ın Dubai Cityscape Global 2015 fuarında ön tanıtımını yaptığı yeni projesi Soyak Konforia satışa çıktı. 5 bin konuttan oluşan Soyak Konforia'nın ilk etabında 271 adet konut bulunuyor

Soyak'ın yeni projesi Konforia satışa çıktı!

Soyak'ın Dubai Cityscape Global 2015 fuarında ön tanıtımını yaptığı yeni projesi Soyak Konforia satışa çıktı. Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçecek olan proje, Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunuyor..

Soyak Konforia Bahçeşehir Konutları satışa çıktı!

Türk Gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak’ın; Dubai Cityscape Global 2015 fuarında ön tanıtımını yaptığı yepyeni projesi Soyak Konforia satışa çıktı.

Soyak yeşil bina markalı konutlarını Ortadoğu pazarına açtı!

LEED NC Gold Sertifikalı Soyak Soho, LEED NC Silver Sertifikalı Soyak Siesta ve Soyak Park Aparts projelerinin de tanıtımını yapan Soyak; Türkiye’de en çok yeşil bina geliştiren gayrimenkul markası olarak Ortadoğu pazarına açıldı.

2007 yılında Soyak Evreka satışa sunulmuş!

2007 yılında Soyak'ın Kartal'da inşasına başladığı Soyak Evreka satışa sunulmuş. 48 metrekareden 100 metrekareye kadar değişen büyüklüklerde konutların bulunduğu sitedeki daireler 99 bin 720 liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

TOKİ'den Soyak'a 1.550 konutluk arsa!

TOKİ'nin Halkalı 4. etapta 600 dönümlük alanda konut yapımı için açtığı ihaleyi kazanan Soyak, burada bin 550 konut inşa edecekmiş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

2004 yılında TOKİ'den Soyak'a 1.550 konutluk arsa!

2004 yılında TOKİ'nin Halkalı 4. etapta 600 dönümlük alanda konut yapımı için açtığı ihaleyi en az 31 milyon dolar asgari bir bedel ödemeyi taahhüt ederek kazanan Soyak, burada bin 550 konut inşa edecekmiş.

2004 yılında Soyak Olympiakent II satışa sunulmuş!

2004 yılında Soyak'ın Küçükçekmece'de inşa ettiği Olympiakent Projesi'nin II. kısmı satışa sunulmuş. Sitedeki 60 metrekarelik bir daire 43 milyar lira peşinat, 970 milyon lira taksitle satılıyormuş.

2004 yılında Soyak Olympiakent satışa sunulmuş!

2004 yılında Soyak'ın Küçükçekmece'de inşasına başladığı Soyak Olympiakent satışa sunulmuş. Sitedeki 60 metrekarelik bir daire 40 milyar lira peşinatla, F Tipi villalar ise 163 milyar lira peşinatla satılıyormuş.

2003 yılında Soyak Yenişehir Kibele Evleri satışa sunulmuş!

2003 yılında Soyak Yenişehir Evleri'nin son etabı olarak inşa edilen 320 dairelik Kibele Evleri satışa sunulmuş. 2005 yılında teslim edilecek evler 43 milyar liradan başlayan peşinatlarla satılıyormuş.

soyak aş Haberi

soyak aş

Soyak İnşaat ve Ticaret A.Ş yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: 3 Eylül 2010 tarihinde Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan haberde, Soyak İnşaat ve Ticaret A.Ş.’nin vergi borcu olduğu belirtilmişse de, Soyak Holding şirketlerinden Soyak İnşaat ve Ticaret A.Ş.’nin 30 Mayıs 2010 tarihi itibari ile tüm vergileri ödenmiş olup başkaca hiçbir vergi borcu bulunmamaktadır. Yaklaşık 50 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermekte olan kurumumuza ait şirketlerimiz vergi yükümlülüklerini titizlikle yerine getirmektedir.

İlgili haber:

Soyak İnşaat'ın 7 milyon 189 bin vergi borcu...