02 / 05 / 2024

Soyak Gökyüzü Konutları

Soyak Gökyüzü Konutları

1997 yılında Soyak İnşaat'ın Altunizade'de 3 blok olarak inşa ettiği Soyak Gökyüzü Konutları'nda bulunan 135 metrekarelik daireler 10-12 milyar lira (818-981 adet altın parasına) arasında satılıyormuş.

1996 yılında Soyak Gökyüzü Konutları'nda 5.400.000.000 liradan başlayan fiyatlarla daire!

1996 yılında Soyak İnşaat'ın Altunizade'de inşa ettiği Soyak Gökyüzü Konutları'nda bulunan daireler peşin 5 milyar 400 milyon liradan (723 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılacakmış.

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Günyüzü sosyal konut projesi...

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yılmaz tarafından kuruldu.

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksoy tarafından kuruldu. 

Gökyüzü Bahçeleri güncel fiyat listesi!

Gökyüzü Bahçeleri güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Arena Mimarlık tarafından Ankara'da hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. 

Dünyanın en siyah binasıyla gökyüzü yere indi!

Dünyanın en siyah binası Güney Kore'nin Pyeongchang kentinde inşa edildi. Bina ile, gökyüzünü yere indi...

Gökyüzünden dünyaya gökdelen sarkıtılacak!

Dünya’dan 50 bin kilometre yükseklikteki bir asteroitten yeryüzüne gökdelen sarkıtılması planlanıyor. Yüzeye temas etmeyecek binadan yerküreye paraşütle atlanacak.

Gökyüzü Bahçeleri projesi!

Temeli atılan Gökyüzü Bahçeleri projesi Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor. Ankara Gökyüzü Bahçeleri projesi 175 daireden meydana geliyor.

Arena Mimarlık Mühendislik Gökyüzü Bahçeleri projesi!

Arena Mimarlık Mühendislik Gökyüzü Bahçeleri projesi Dikmen vadisi 4.etapta hayata geçiriliyor. Proje 175 daireden meydana geliyor.

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen!

45 katlı tek bloktan oluşan Gökyüzü Bahçeleri Dikmen 175 daireden meydana geliyor. Proje Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor.

Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?

Gökyüzü Bahçeleri 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 175 daireden oluşuyor. Peki Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?

Gökyüzü Bahçeleri Rezidans teslim tarihi!

Arena Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Gökyüzü Bahçeleri Rezidans teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Proje Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor.

Gökyüzü Bahçeleri Ankara adres!

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen İzmir Gökyüzü Bahçeleri projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor...

Ankara Gökyüzü Bahçeleri iletişim!

Ankara'nın en yeşil binası olarak tanıtılan Gökyüzü Bahçeleri projesi Arena Mimarlık imzasıyla Ankara Dikmen vadisi 4.etapta hayata geçiriliyor...

Soyak Gökyüzü Konutları Haberi

Soyak Gökyüzü Konutları



Soyak İnşaat Gökyüzü'nde


Capitol'ün arkasında inşa edilen Gökyüzü Konutları 10-12 milyar arasında satılıyor..


    Residence tarzında tasarlanan konutlar, 3 blok halinde inşa ediliyor... Bugünlerde sahiplerine teslim edilecek olan konutların 135 metrekarelik dubleks dairelerden oluşuyor... Her blokta jeneratör destekli çift asansör bulunuyor... Açık otoparklara ek olarak her blokun altı 2 kat kapalı garaj olarak düzenleniyor... Daireler doğalgaz bağlantılı kat kaloriferleri ile ısıtılıyor... Kapılar özel Amerikan kaplama... Doğramalar elektrostatik boyalı ve ısı yalıtımlı alüminyumdan yapılıyor...

    Gökyüzü Konutları için ayrıca 1500 metrekarelik yeşil alan içinde havuz, çocuk parkı, yürüyüş parkurları kuruluyor... TEL: 492 01 06-07


(1997 yılında Reşat Altın 12.220.000 liraya satılıyormuş.)


Sabah...