15 / 05 / 2024

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel başkanlığında Körfezli yatırımcılara Türk gayrimenkul sektörü anlatıldı

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

İnşaat sektörünün 40 yaş altı 10 CEO'su belli oldu!

Ekonomist Dergisi tarafından hazırlanan 'Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü 40 CEO'su' araştırmasının 2021 sonuçları açıklandı. '40 Yaş Altı 40 CEO' araştırmasında inşaat ve gayrimenkul sektöründen isimlerde yer aldı. İşte o isimler, ciroları ve istihdam sayıları...

Binance'nin ABD CEO'su istifa etti!

Yaklaşık 3 aydır görevde olan Binance'in ABD CEO'su Brian Brooks geçtiğimiz Cuma görevinden ayrıldı.

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak!

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak. 21 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan etkinlik merak konusu oldu. Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon'dan kripto para uyarısı!

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, kripto paralara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dimon, piyasa değeriyle beraber en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e, herhangi bir varlık tarafından destek olunmadığını vurguladı.

Sistemkoin CEO'su Tolgahan Çolpan'dan milyonluk vurgun!

Sistemkoin'in tutuklu CEO'su Tolgahan Çolpan'ın seyirci olarak katıldığı bir üniversite panelinde kendini sponsor olarak tanıtıp çok sayıda üniversite öğrencisini dolandırdığı ortaya çıktı. 

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

VeBitcoin CEO'su İlker Baş'ın vergi oyunu!

Thodex'in ardından dolandırıcılıkla gündeme gelen VeBitcoin CEO'su İlker Baş'ın, vergi dolandırıcılığı da yaptığı öğrenildi.

Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 şirket çalışanı tutuklandı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolarlık vurgun gerçekleştirdi. Kripto para piyasasında hareketlilik devam ediyor. Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 kişi için tutuklama kararı alındı. 

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 20. kadın CEO'su oldu!

'Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su araştırması sonuçlarına göre, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, listede 20'nci sırada yer aldı...

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Enis Cevahircioğlu, Workinton’un yeni CEO’su oldu!

Kurumsal ve bireysel ofis ihtiyacını karşılayan Workinton’un yeni CEO’su Enis Cevahircioğlu oldu. Cevahircioğlu, Türkiye ile tanıştıran Workinton’un kurucu ortakları arasında yer alıyor.

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel Haberi

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel


Türkiye konut sektöründe yeniliklerin öncüsü Soyak Holding’in CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel, 5 Aralık 2012 tarihinde Ceylan Intercontinental Otel’inde  düzenlenen  Türk Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresi’nde ‘Türkiye’de Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Fırsatları” oturumuna başkanlık yaptı. 



KORİAD Körfez-Avrasya İş Adamları tarafından düzenlenen kongrede Dr. M. Emre Çamlıbel’in başkanlığını yaptığı oturuma, konuşmacı olarak Sinpaş İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ağaoğlu Genel Müdürü Hasan Rahvalı, Eva Gayrimenkul Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt katıldı. 


Mayıs 2012’de yürürlüğe giren Mütekabiliyet Yasası çerçevesinde konuşmaların yapıldığı ‘Türkiye’de Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Fırsatları’ oturumunda konuşmacılar, Türkiye’de gayrimenkul yatırımları için ortam, yabancılarla yaşanan tecrübeler, Türkiye’nin sunduğu özel fırsatlar, Mütekabiliyet Yasası’nın değiştirdikleri...