21 / 09 / 2024

Soyak Meydan AVMye nasıl gidilir

Soyak Meydan AVMye nasıl gidilir

İzmir'in mega projelerinden olan Soyak Siesta'nın Alışveriş Merkezi ‘Siesta Meydan' 9 Mayıs'ta renkli bir törenle hizmete açılmıştı. Bölgede yaşayanların yaşamına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Siesta Meydan AVM'de hangi mağazalar var?

Soyak Siesta Meydan AVM'ye yeni mağazalar eklendi!

Soyak Siesta AVM İzmir Karşıyaka ilçesinde 9 Mayıs'ta hizmet vermeye başlamıştı. Alışverişten yemeğe birçok seçeneği birarada bulunduran Soyak Siesta Meydan AVM'ye yeni mağazalar eklendi.

Siesta Meydan AVM'de hangi mağazalar var?

İzmir'in mega projelerinden olan Soyak Siesta'nın Alışveriş Merkezi ‘Siesta Meydan' 9 Mayıs'ta renkli bir törenle hizmete açılmıştı. Bölgede yaşayanların yaşamına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Siesta Meydan AVM'de hangi mağazalar var?

Soyak Siesta Meydan AVM 9 Mayıs’ta kapılarını açtı!

Soyak Siesta’nın alışveriş merkezi ‘Siesta Meydan’ 9 Mayıs’ta hizmete açıldı.Siesta Meydan Alışveriş Merkezi ve alışverişten yemeğe birçok seçeneği yanı başınıza getiriyor” şeklinde konuştu.

Kuzguni Mobilya Soyak Meydan AVM'de açıldı!

Kuzguni Mobilya Aksesuar mağazası, Karşıyaka'da bulunan Soyak Meydan AVM'de açıldı.Seçkin simaların katıldığı açılış töreninden öncesinde firma sahibi Güler Doğru konuşma yaptı.

Soyak Siesta Meydan AVM açıldı!

İzmir'in projesi Soyak Siesta'nın alışveriş merkezi 'Siesta Meydan' 9 Mayıs'ta törenle hizmete açıldı. Açılış töreninin ev sahipliğini Soyak Yapı Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun üstlendi.

Kuzguni Mobilya, Karşıyaka Soyak Meydan AVM'de açıldı!

Kuzguni Mobilya Aksesuar mağazası, Karşıyaka'da bulunan Soyak Meydan AVM'de açıldı. Güler Doğru, seçkin simaların katıldığı açılış töreninden önce kısa bir konuşma yaptı.

Kuzguni Mobilya Soyak Meydan AVM'de açıldı!

Kuzguni Mobilya Aksesuar mağazası, Karşıyaka'da bulunan Soyak Meydan AVM'de açıldı. 150 metrekarelik mağazada el sanatı, ev tekstili, dekoratif eşya ve özel tasarım mobilya ürünleri satışa sunuluyor.

Soyak Olympiakent Sitesi'nde yaza merhaba partisi!

Soyak Olympiakent Site Yönetimi 'nin gerçekleştireceği Yaza Merhaba Partisi,  28 Mayıs Cumartesi   akşamı  Olympiat Meydanı 'nda yapılacak. Yaza Merhaba Gecesi'nde ünlü popçu Ege sahne alacak...

Halkalı Soyak Yeni Proje'de 90 bin TL'ye!

Halkalı Soyak Yeni Proje'de fiyatlar 90 bin TL'den başlayarak 150 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projeden ev sahibi olmak için yüzde 5 peşinat ödemek yeterli...

Soyak Halkalı 18 Ekim'de lansmana çıkıyor!

Soyak'ın Halkalı'da hayata geçireceği yeni projesi Soyak Halkalı 18 Ekim Pazartesi günü görücüye çıkıyor. Soyak, 3 yıllık bir aradan sonra İstanbullularla yeni bir projeyle buluşuyor

çağlayan Meydanı 6 ay trafiğe kapatılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İl Özel İdare ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ile ortak yürütülen çağlayan Meydanı"ndatrafiğin yeraltına indirilmesine ilişkin inşaat çalışmaları 22 Ekim Cuma günü başlayacak

TOKİ'nin Hoşdere arsasına en iyi teklifi Soyak verdi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ ), İstanbul   Bahçeşehir"de bulun an 50 bin 309 metrekare   yüzölçümüne sahip arsanın ihalesi Ankara"da gerçekleştirildi. Yapılan açıklamaya göre ilk turda en iyi teklifi Soyak İnşaat sundu

Soyak Halkalı Evleri Projesi'nde 90 bin TL'ye! 8 soruda!

Soyak Halkalı Evleri Projesi'nde fiyatlar 90 bin TL'den, peşinatlar ise 4 bin 500 TL'den başlıyor. Ön talep toplama sürecinde olunan projede açıklanan bilgiler ise haberimizin detayında

Soyak Meydan AVMye nasıl gidilir Haberi

Soyak Meydan AVMye nasıl gidilir


İzmir'in mega projelerinden olan Soyak Siesta'nın Alışveriş Merkezi ‘Siesta Meydan' 9 Mayıs'ta renkli bir törenle hizmete açılmıştı. İzmir’in en yeni alışveriş merkezi ünvanını taşıyan Siesta Meydan Alışveriş Merkezi alışverişten yemeğe birçok seçeneği ziyaretçilerinin yanı başına getiriyor.


Siesta Meydan AVM'de hangi mağazalar var?

Bölgede yaşayanların yaşamına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Soyak Siesta Alışveriş Merkezi'nde Kahve Diyarı, blackline, kuzguni, Saloon Engin Erden, Meydan cafe-market, Keyf-i Teras, Orko Petshop, Eco Dry ve Riposo Paticceria ve gibi markalar bulunuyor.


Soyak Siesta Meydan AVM adres:

Siesta Meydan AVM ulaşım: 6659 Sokak No.5 Cumhuriyet Mahallesi Karşıyaka / İzmir


Siesta Meydan AVM'ye nasıl gidilir?

Soyak Meydan AVM İzmir Karşıyaka'da, Çevreyolu'nun hemen yanında bulunuyor.

Karşıyaka ve Mavişehir yönünden gelip Dudayev Bulvarı üzerinden Çevreyolu istikametine giderken;

Konak ve Bornova yönünden gelip Anadolu Caddesi üzerinden Çanakkale istikametine...