29 / 05 / 2024

soyak projeleri 2012

soyak projeleri 2012

Emre Çamlıbel, gelecek yıl projeler üretmeye devam edeceklerini belirterek, sektör açısından 2012'yi, "Girdi maliyetlerindeki artış, fiyatları bir miktar yükseltir, kentsel dönüşüm ve mütekabiliyetle ilgili düzenlemeler ise sektörü hareketli tutar" sözler

Soyak Konforia'da teslime kadar kira desteğiyle ev sahibi olun!

SOYAK, "Geleceğin Projeleri"ne bir yenisini daha ekledi.Soyak Konforia teslimine kadar kira desteğiyle ev sahibi olun.

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Sign of the City Awards’tan Soyak'a 4 ödül!

Soyak; Soyak Park Aparts, Soyak Siesta Oxygen ve Soyak Elite Club projeleri ve sosyal sorumluluk projesi Soyak Akıllı Yıldızlar’la 4 ödülün sahibi oldu.

Soyak, Cityscape Global'de 6,5 milyon dolarlık teklif aldı!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soho projesi için Cityscape Global'de 3 kişiden, gelecek projeleri için de 35 kişiden ön rezervasyon aldıklarını ifade etti. Çamlıbel, bunun yaklaşık değerinin 6,5 milyon dolar olduğunu söyledi.

Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Soyak Kuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yeni Projesinin ön tanıtımını Dubai’de yaptı. Mevcut projeleri veKuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yepyeni projesinin detaylarını hem görsel hem de birebir iletişim yoluyla fuar ziyaretçilerine standından aktardı.

Soyak Oxygen'de 3+1 daireler 355 bin TL'den başlıyor!

İstanbul ve İzmir’de ürettiği konut projeleri ile oturumcu ve yatırımcıların tercihi olan SOYAK, İzmir’de yatırım yapmak isteyenler için ‘muhteşem’ bir kampanya başlattı.

Soyak Yapı web sitesini yeniledi!

Soyak Yapı tüketici alışkanlıklarını doğrultusunda web sitesini yeniledi. Sitede yüksek kalitede görsel, video ve zengin metin içerikleriyle Soyak projeleri ve kampanyaları hakkında güncel bilgiler bulunuyor.

Kentsel dönüşüm projeleri girişimci sayısını arttırdı!

Günümüzde artan kentsel dönüşüm projeleri, elinde sermayesi olanı inşaatçı yaptı. 2012'den bu yana ana faaliyet konusu inşaat olan 19 bin 254 yeni şirket kuruldu. Şirketlerin 699'unda yabancı sermaye ortaklığı oluştu

Soyak Soho projesinde 1+1'ler 1 milyon 319 bin lira!

2012'de "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları Yeşil Bina Kategorisi"nde birinci olan Soyak Holdinge ait Soyak Soho, Zincirlikuyu'da kendini gösteriyor. Soyak Soho'da 1+1'ler 1 milyon 319 bin liradan başlıyor.

Soyak Evostar’da 1+1 daireler 184 bin TL!

İstanbul’un yükselen değeri Halkalı’da yer alan 1000 konutluk Soyak Evostar diğer projeleri bir bir dolaşmaktan kurataracak 1+1 fırsatı sunuyor. Soyak Evostar’da 1+1 daireler 184 bin TL'den başlıyor.

Soyak Soho'da daireler sahiplerine teslim ediliyor!

Soyak'ın Zincirlikuyu'da yer alan ve inşası biten Soyak Soho projesinde daireler sahiplerine teslim ediliyor. Soyak Soho 'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliğe layık görüldü...

Zincirlikuyu Soyak Soho'da daire teslimleri başladı!

'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliğe layık görülen Soyak Soho sağlıklı ve sosyal yasam kültürüne hitap eden 77 adet daireden oluşuyor.

Soyak Soho projesinde teslimler gerçekleşiyor!

'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliğe layık görülen Soyak Soho sağlıklı ve sosyal yaşam kültürüne hitap eden toplam 77 daireden oluşuyor...

soyak projeleri 2012 Haberi

soyak projeleri 2012

Bu yıl 50'nci yaşını kutlayan Soyak Holding, altı proje üzerinde çalışmalarını sürdürürken 2012 ve sonrası için yeni planlarını da tamamlamış durumda. Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, şu anda sürdürdükleri çalışmaların yanı sıra gelecek için planlamalarını da anlatırken, gelecek yılın sektör açısından nasıl bir yarın yaratacağı hakkında da konuştu. Şu anda istanbul'da yer alan Soyak Park Aparts, Soyak Evostar, Soyak Bahçe & Bahçe ve Soyak Soho projelerinde satışlara devam ettiklerini belirten Çamlıbel, yoğunlaştıkları bir diğer şehir olan İzmir'de ise Soyak Siesta projesinin 3'üncü ve 4'üncü etap satışlarını ve Soyak Mavişehir Optimus'un da inşaatmı sürdürdüklerini anlattı.

İzmir ve İstanbul planları
2012 stratejileri hakkında konuşan Çamlıbel, verimlilik stratejileri doğrultusunda daha önceki yıllarda olduğu gibi gelecek yıl için de uzun vadeli, sürdürülebilir yatınm kararlan...