18 / 05 / 2024

soyak satış ofislerine nasıl gidilir

soyak satış ofislerine nasıl gidilir

Soyak, Halkalı'da bulunan Soyak Parks Apart ve İzmir Mavişehir'deki Soyak Mavişehir Oprimus satış ofislerinde babalar gününü kutlayacak

Konut kredisine başvuran 4 kişiden 1'i kredi alabiliyor!

Konut kredilerindeki tarihi indirim oran 0,64 faiz oranı sonrası bankaların yolunu tutan vatandaşlar hayal kırıklığına uğradı. Ünlü inşaat sektörü patronları bile artık satış ofislerine kamp kurup kredi takip ederken, el sıkışılan her dört kişiden ancak birine kredi çıkmasına tepki gösterildi. 

Ev almak isteyenler satış ofislerine akın etti!

Kamu bankalarının yeni destek paketine göre konut kredisi faizleri düştü ve sektör yeniden hareketlendi. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar emlak satış ofislerine akın etti.

Emlak Konut GYO'nun 2020 kampanyasına yoğun talep!

Dün açıklanan Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Hayallerini Erleteme Türkiye" kampanyası yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar başvuru için satış ofislerine akın etti...

Konut tekrar en kazançlı yatırım olacak!

Kamu bankalarının başlattığı faiz indirimi hareketiyle vatandaşlar satış ofislerine yoğun ilgi gösterdi. Sektör temsilcileri, telefonlarının susmadığını belirterek, "Satış ofislerimize müşteri yağıyor” dedi.

Satış ofislerine günlük ziyaretçi 4 bini geçti!

Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe son günlerde yaşanan durgunluğun önüne geçmek için devreye alınan milli seferberlik hamlesi dün başladı. 

Gayrimenkul sertifikası için satış ofislerine akın edildi!

TOKİ tarafından gayrimenkul sektörüne kazandırılan gayrimenkul sertifikasında ön talep dönemi başlıyor. Gayrimenkul sertifikası için satış ofislerine akın edildi.

Konut seferberliğiyle satış ofislerine gelen alıcı sayısı arttı!

GYODER Başkanı Aziz Torun, kampanya ile satış ofislerine gelen alıcı sayısının 3'e katlandığını belirtti.

Gayrimenkulde seferberlik sektörde doping etkisi yarattı!

Gyoder'in sektöre ve ekonomik büyümeye katkı sağlamak için katıldığı kampanya ile satış ofislerine gelen kişi sayısı 3’e katlandı.

Konutta yabancı yatırımcıya dolar etkisi!

Sektör temsilcileri, yabancı yatırımcıların bu tür dalgalanmaları cazip gördüğünü kaydederek, bu durumun son günlerde satış ofislerine yansıdığını bildiriyor.

Eylül'de 50 bin konut ilk kez satıldı!

Gayrimenkul sektörü oyuncularının 15 Temmuz darbe girişiminin ekonomiye etkisini kırmak için başlattığı kampanya gördüğü yoğun ilgiden dolayı yıl sonuna kadar uzatıldı. Firmalar farklı fiyat ve ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyenleri yıl sonuna kadar satış ofislerine davet ediyor.

İnşaat firmalarından bayram mesaisi!

İnşaat firmaları bayramda da mesaiye devam ediyor. Firmalar, 9 günlük tatilde bolca zaman bulacak tüketicilerini düzenledikleri birbirinden avantajlı kampanyalarla satış ofislerine davet ediyor.

Aksa Jeneratör Tahran'da satış ofisi açtı!

Aksa Jeneratör, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, İngiltere, Dubai, Çin, Cezayir, ABD, Singapur, Irak, Kazakistan, Gana ve Güney Afrika'da bulunan satış ofislerine İran'ı da ekledİ.

Brooklyn Park'ta Sevgililer Günü'ne özel 60 ay 0 faiz kampanyası!

Pana Yapı Sevgililer Günü’nde ev sahibi olmayı hayal eden çiftleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde satış ofislerine davet ediyor. Brooklyn Park’tan ev almak isteyenler, devam eden ‘60 ay, 0 faiz’ kampanyası ile hayalindeki eve sahip olma imkanına kavuşacak.

soyak satış ofislerine nasıl gidilir Haberi

soyak satış ofislerine nasıl gidilir



Soyak 17 Haziran Pazar günü İstanbul Halkalı'daki Soyak Park Aparts ve İzmir Mavişehir'deki Soyak Mavişehir Optimus satış ofislerimizde Babalar Günü etkinliği düzenleyecek.


Babalar Günü etkinliğinde çocuklar için birbirinden farklı aktiviteler sunan  Soyak, Playstation ve tavla turnuvaları da düzenleyecek. 


soyak, müşterilerilerine özel süprizler hazırlayarak tüm babaların Babalar Günü'nü Halkalı'da bulunan Soyak Parks Apart ve İzmir Mavişehir'deki Soyak Mavişehir Oprimus satış ofislerinde babaları ve çocukları ile doyasıya bir eğlence yaşayacak. 


Satış ofislerine herkesi davet eden Soyak, avantajlı fiyatları ile yatırım yapmak isteyenleri de Soyak Projelerine davet...