07 / 05 / 2024

sözcü gazetesi zam

sözcü gazetesi zam

Türkiye'de dolar kurunda yaşanan yüksek enflasyonun en fazla etkilediği kesimlerin başında yazılı medya geldi Kağıdın ithal olması nedeniyle fiyatının dolara endeksli artması Sözcü Gazetesi'nin fiyatına zam yapmasına neden oldu. Gazete haberi 'Sözün bittiği yer' diye duyurdu.

İstanbul'da imar affından yararlanan 317 bin binadan kaçı acil olarak yıkılacak?

Ak Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, dün megakent ile ilgili projelerini tek tek açıkladı. Projeler arasında 5 senede 650 bin konut inşa edileceği, 100 bin konutun da yapılıp kiraya verileceği de yer aldı. Sözcü Gazetesi köşe yazarı İsmail Saymaz, Murat Kurum'a iki soru yöneltti.

Süte dev zam geldi! Artış zincir marketlere yansımaya başladı! BİM, ŞOK, Migros, A101...

Serbest piyasada çiğ süt fiyatının litresi 12 TL’den 15 TL’ye yükseldi. Söz konusu zam raflara da yansımaya başladı. Zincir marketlerde private label markalı yüzde 3.1 yağlı 1 litrelik sütün fiyatı 21.5 TL’den 24 TL’ye çıktı.

Bazı sözcüklerin yazımı resmen değişti! TDK tek tek açıkladı: O sözcükler artık bu şekilde yazılacak! 

Bazı sözcüklerin yazımı resmen değiştirildi. TDK tarafından yazımı değişen sözcükler tek tek açıklandı. İşte o sözcükler...

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

En çok satılan modeldi! Ford’dan elektrikli kamyonet kararı! Ford sözcüsü Emma Berg açıkladı!

Ford’dan elektrikli kamyonet kararı geldi! Ford sözcüsü Emma Berg şirketin aldığı kararı duyurdu.

Dolar kuru Kapalıçarşı’da 19 lirayı geçti mi? Çok konuşulacak iddia!

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında yabancı yatırımcının Türkiye’ye neden gelmediğini masaya yatırdı.

Maliyet farkı arttı! Süte yeni zam geliyor

Ulusal Süt Konseyi tarafından açıklanan çiğ süt referans fiyatı 15 Ekim’den bu yana 8.5 lira olarak uygulanıyordu. Ancak, Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) tarafından yapılan 1 litre sütün maliyet hesabı süt üreticisinin zararını ortaya koydu. Bu durum ise süte yeni zam

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret ve EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında televizyon programında konuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.

Değerli Konut Vergisi'nin 2 yılda bütçeye katkısı 3.5 milyon dolar oldu! Vergi kaldırılacak mı?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, bugünkü köşesinde Değerli Konut Vergisi'ni kaleme aldı. Türkmen, Değerli Konut Vergisi'nin kaldırılması gerektiğini dile getirdi. İşte o yazı...

Fiat Ducato Minibüs fiyatlarına zam geldi mi? En uygun Fiat Ducato Minibüs ne kadar? 27 Ağustos 2022 fiyat listesi

Fiat Ducato Minibüs Ağustos fiyatları merak ediliyor. Peki Fiat Ducato Minibüs fiyatlarına zam geldi mi? En uygun Fiat Ducato Minibüs ne kadar? 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye’ye 55 milyar dolar nereden gelecek? Büyük iddiayla ilgili ekonomist Murat Muratoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar

Sözcü Gazetesi yazarı ünlü ekonomist Murat Muratoğlu son yazısında Türkiye’ye yurt dışından 55 milyar dolar geleceği iddiasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

sözcü gazetesi zam Haberi

sözcü gazetesi zam

Sözcü gazetesi, fiyatına 50 kuruş zam yaptı. Böylelikle bayide 2,5 liraya satılan gazetenin yeni fiyatı 3 lira oldu.

Fiyatı artan gazete, zam haberini "Artık sözün bittiği yerdeyiz. Ya var olacağız ya da yok olacağız” diyerek duyurdu.

Gazetede yer alan açıklamada, "İthal kağıt, baskı ve dağıtım giderlerinde yüzde 300'leri aşan büyük artışlar yaşandı. Fahiş şekilde artan maliyetlerin karşılanabilmesi neredeyse imkânsız hale geldi" denildi.

"BANKALARLA KREDİ İLİŞKİMİZ YOK"

"Ağır ekonomik şartlar altında bağımsız yayın politikamızı sürdürebilmek için fiyatımızda küçük bir ayarlama yapmak zorunda kaldık" ifadelerinin yer aldığı açıklamada, Sözcü'nün "iktidarın kamu ilanlarıyla doldurduğu yandaş medya havuzundan beslenmediği" ve "hiçbir bankayla kredi ilişkisi olmadığı"...