18 / 05 / 2024

Sözerhan Hafriyat adres

Sözerhan Hafriyat adres

Sözerhan Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Yıldızhan tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Hafize Muşluoğlu tarafından kuruldu.

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Ayaydın tarafından kuruldu. 

Süleyman Hafriyat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Hafriyat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Sulıman Ahmad Alkhalaf tarafından kuruldu.

Sözerhan Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sözerhan Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Yıldızhan tarafından kuruldu.

Adres değişikliği bildirim süresi 2021!

Bir kişinin yerleşim yeri adresinin değişmesi durumunda belirli bir süre içerisinde bildirimde bulunması gerekiyor. İşte adres değişikliği bildirim süresi 2021...

Diyarbakır Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor...

Sözada Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözada Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan Yaman tarafından kuruldu.

Sırdaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırdaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Can tarafından kuruldu.

Hafriyat kamyonları dehşet saçıyor!

Para Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Demir, bu haftaki yazısında hafriyat kamyonları terörüne değindi. İşte Demir'in o yazısı...

Sönmez Altyapı Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Altyapı Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Behçet Sönmez tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Deniz Karataş: Dönüşümde hafriyat sıkıntısı yaşanabilir!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, inşaat hafriyatının döküleceği alanın bulunmaması sebebiyle ciddi sıkıntılar yaşanabileceğini belirterek "Cumanın gelişi perşembeden bellidir” diye konuştu.

Sözerhan Hafriyat adres Haberi

Sözerhan Hafriyat adres

Sözerhan Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Yıldızhan tarafından kuruldu.

Sözerhan Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi Limited Şirketi konusu:
-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...