07 / 05 / 2024

Sözersan Demir Çelik iletişim

Sözersan Demir Çelik iletişim

Sözersan Demir Çelik ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile M.C. Ferudun Elifi tarafından kuruldu.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Demir-çelik sektörleri 2023'ün ilk yarısında ihracatın yüzde 12,7'sini üstlendi! Demir fiyatları 27 Temmuz 2023!

Demir-çelik sektörleri Haziran'da Türkiye ihracatına 2,3 milyar dolarlık destek verirken 2023'ün ilk 6 ayında ise 13,6 milyar dolarlık ihracata imza atan sektörler, küresel talepteki durgunluğa rağmen Türkiye ekonomisine önemli katkı sağladı.

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

DÇT Demir Çelik'in iflasında hile iddiası! 

Avrupa'nın en büyük fabrikalarından biri olan DÇT Demir Çelik A.Ş şu anda iflas masasında. Tasfiye sürecinin devam ettiği fabrika için hazırlanan raporda ‘Hileli iflas' suçu işlendiği bilgileri yer aldı. 

Ys Demir Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ys Demir Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Süleyman Çiftçi ve  Yavuz Can tarafından kuruldu.

Bazı demir çelik ürünlerinin ithalatına ilişkin geçici vergide süre uzatımı!

Bazı demir çelik ürünlerinde uygulanan ve geçici olarak artırılan gümrük vergilerinde süre uzatımlarına gidildi.

Sılam Yapı İnşaat Dekorasyon Demir Çelik Elektronik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sılam Yapı İnşaat Dekorasyon Demir Çelik Elektronik Nakliye Ticaret Limited Şirketi buügn Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Biçer tarafından kuruldu.

Bazı demir çelik ürünlerinin ithalatına geçici vergi!

Bazı demir çelik ürünlerine uygulanan gümrük vergilerinin 3 ay süreyle geçici olarak artırılması için karar verildi.

İşeri İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşeri İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sönmez İşeri tarafından kuruldu.

Demir-çelik sektöründe çifte kota kıskacı endişe yaratıyor!

Demir-çelik sektörü, son yıllarda yükselen gümrük duvarlarından olumsuz etkileniyor. ABD'den sonra AB'nin getirdiği kota kısıtları nedeniyle üretim ve ihracatta kan kaybı var. 2020'de çare Afrika, Hindistan, Çin ve Rusya gibi alternatif pazarlarda aranacak...

Demir-çelik hisseleri ne kadar cazip?

Demir-çelik şirketlerinin kârları ilk çeyrekte geriledi. Hammadde fiyatlarındaki dalgalanma ve azalan iç taleple kârlılıklardaki gerileme sürebilir. İç talep toparlanırsa hisseler cazip hale gelebilir. ABD-Çin ticaret savaşının bitmesi de sektörü destekleyebilir...

Sözersan Demir Çelik ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!    

Sözersan Demir Çelik ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile M.C. Ferudun Elifi tarafından kuruldu.

Sözersan Demir Çelik iletişim Haberi

Sözersan Demir Çelik iletişim

Sözersan Demir Çelik ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile M.C. Ferudun Elifi tarafından kuruldu.

Sözersan Demir Çelik ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi konusu:
1- Her çeşit ham demir, çelik ve alaşımlarının,yapı malzemelerinin, döküm, dövme ve pres mamullerini, pik döküm, çelik boru ve ek parçalarını, her çeşit hadde mamullerini, kok ve tali mahsullerinin üretim ve ticaretini yapmak. 2- Yukarıda yazılı işler için lüzumlu maden cevherlerini ve yardımcı maddelerini aramak, bunları istihraç etmek veya ettirmek işlemek. 3- Ürettiği bütün maddeleri konuyla ilgili teknik esaslara uygun olarak imalini veya fason imal edilmesini, bu imalatın kalite kontrollerinin yapılmasını sağlamak, 4-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.)...