06 / 05 / 2024

Space Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi adresi

Space Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi adresi

Space Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi, Abdullah S.O Bahammam Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 150 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Beylikdüzü, Merkez Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Derviş Grup Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Grup Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vehbi Çiftçi tarafından kuruldu. 

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 68 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Maasfeh tarafından kuruldu.

Alfuttaim Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfuttaim Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zayed Maryama tarafından kuruldu. 

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

Mahyoub Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahyoub Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullatıf M.A. Mahyoub tarafından kuruldu.

Vakisa İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vakisa İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Osman tarafından kuruldu. 

Omayad Akademi Gayrimenkul Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omayad Akademi Gayrimenkul Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaman Dın, Ahmad Al Kassab, Omar Ghadawı, Mohammed Shabllot ve Anas Kalthom ortaklığında kuruldu. 

İnternational Universal Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Universal Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Vahıd Rashno tarafından kuruldu. 

Jaber Trading Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jaber Trading Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousuf Jaber  tarafından Kağıthane'de kuruldu.    

Mıkdad Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıkdad Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de Omran Almokdad ve Khadjıa Kabawa ortaklığında kuruldu. 

Al Asalah Gayrimenkul Turizm Medikal İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Asalah Gayrimenkul Turizm Medikal İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Albojaro ve Azhar Ghanım ortaklığında kuruldu.

Bayka Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayka Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaya tarafından kuruldu.

Aygates Grup Gayrimenkul Turizm Oto Gıda İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygates Grup Gayrimenkul Turizm Oto Gıda İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahher Massan tarafından kuruldu.

Space Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi adresi Haberi

Space Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi adresi

Space Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi, Abdullah S.O Bahammam Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 150 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Beylikdüzü, Merkez Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu. 


Space Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığıbinalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park vebahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...