09 / 05 / 2024

Space İstanbul ofisleri

Space İstanbul ofisleri

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Kuzey Yakası Ofisleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Kuzey Yakası Ofisleri'nde peşinde yüzde 30 indirim yapılıyor. Emlak Konut GYO imzasını taşıyan proje İstanbul’un Başakşehir bölgesinde hayata geçiriliyor. 

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde'den yeni proje!

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde, İstanbul Arnavutköy'de Orhan Bey Apartmanı'ndaki yeni projeyi ünlü isimlere tanıttılar...

Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı imzasıyla dizayn edilen Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare inşaat alanına sahip. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde yer alıyor. Peki Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde hayata geçirilen Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Tower Levent 23 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı!

"Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı" sloganıyla tanıtılan Ritim İstanbul Ofisleri hemen teslim ediliyor. Proje 32 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Seba Office Boulevard Ofisleri fiyat!

Toplam 204 adet bağımsız üniteden oluşan proje İstanbul İl'i Kağıthane'de yükseliyor. Seba Office Boulevard Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazında 3 bin 500 TL + KDV'den başlıyor.

Space İstanbul ofisleri Haberi

Space İstanbul ofisleri

Uluslararası gayrimenkul franchise markalarının gözde pazarı olan Türkiye’de; iki kadın girişimci Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, lüks konut denince akıllara ilk gelen adreslerden oluyor ve bu durumun haklı gururunu yaşıyor. Bebek’te start verilen bu yerli girişimin, İstanbul’un en merkezi ve lüks konumlarından Nişantaşı, Kandilli ve Kemer Country'de süren yolculuğu, 2022 ile birlikte açılışı yapılan Zekeriyaköy ofisi ile daha da ivmelendi. 

Filiz Çakmur, 2027 yılına kadar açılmasını hedefledikleri 5 yeni şube içindeki önceliğin, Kovid-19 pandemisiyle beraber değişiklik gösteren trendlerin sektördeki etkileriyle paralel şekilde Zekeriyaköy’e kaydırıldığının altını çizdi.

Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını ve her yeni şubenin ilk şubeymiş gibi heyecan oluşturmasını amatör ruhlarını korumak için oldukça...