29 / 04 / 2024

Sparta Tower konut tipleri

Sparta Tower konut tipleri

İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir-Ispartakule bölgesinde hayata geçirilen Sparta Tower satılık daire tiplerinin tamamı 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 30 milyon yatırım bedeline sahip proje, 19 bin 934 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor...

Milli Emlak'tan Isparta'da konut imarlı arsa!

Isparta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Isparta Merkez Çünür Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

View Tower evleri nerede? View Tower teslimler ne zaman?

Tekgül Yapı tarafından hayata geçirilen View Tower projesinde satışlar devam ediyor. View Tower konut projesi hakkında tüm detaylar belli oldu. İşte View Tower projesine ilişkin tüm detaylar...

6 soruda TOKİ Isparta Sosyal Konut Projesi 2022! Isparta ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün vatandaşlara duyurduğu TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm ayrıntılar açıklandı. Peki TOKİ Isparta 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

TOKİ Isparta 250 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Isparta Atabey'de 250 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Isparta 124 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Sütçüler'de 124 adet konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Isparta 1002 konut ihalesi 18 Mayıs'ta!

Yeni projeler için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Çünür'de 1002 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 18 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Isparta 1002 konut ihalesi 10 Mayıs'ta!

Isparta İli, Merkez İlçesi Çünür Mahallesi 1002 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Isparta 94 konut ihalesi bugün!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Isparta 53 konut ihalesi 25 Haziran'da!

Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Senir Beldesi Yenimahallesi 53 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Isparta 53 konut ihalesi yarın!

Isparta İli Keçiborlu İlçesi, Senir Beldesi Yenimahallesi 53 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Isparta 469 konut ihalesi yarın!

Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 469 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Isparta 377 konut ihalesi yarın!

Isparta İli Atabey İlçesi Atabey mah. 377 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Aris Grand Tower konut teslimleri!

Aris Grand Tower projesi İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta yükseliyor. Aris Grand Tower konut teslimleri ne zaman?

Sparta Tower konut tipleri Haberi

Sparta Tower konut tipleri

Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat tarafından inşa edilen Sparta Tower satılık daire bilgilerine geçmeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje, 298 adet rezidans ve 76 adet ticari birimden oluşuyor. 


Bahçeşehir Sparta Tower projesinin sosyal olanakları arasında; sosyal tesis, çocuk oyun salonu, spor salonu, çok amaçlı salon, yüzme havuzu, 451 araçlık otopark alanı bulunuyor. 


Kule taban alanı 7 bin 876 metrekare, baza ticari merkez taban alanı ise 14 bin 127 metrekare olarak belirlenen Sparta Tower satılık daire bilgileri yayınlandı. Projede satış sürecine henüz başlanmadı.  


Sparta Tower Bahçeşehir projesi, Garanti Koza Isparta Kule Evleri'ne 160 metre, Avrupa Konutları Isparta Kule Evleri'ne 600 metre, Müsiad 20. Yıl Evleri'ne 460 metre, Sazlıdere barajına 3,7 kilometre, Bahçeşehir Atatürk Lisesi'ne 2,30 kilometre, Bahçeşehir Koleji'ne 2,20 kilometre uzaklıkta...