19 / 05 / 2024

spor hastanelerinin amacı nedir

spor hastanelerinin amacı nedir

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “ Dünya standartlarının ötesinde, bütün bilimsel gelişmeleri de takip eden bir alt yapısıyla spor hastanesini de ülkemize kazandırmış olacağız. ” dedi...

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Yedikule Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Fatih Belediyesi’nin sportif ve sağlıklı yaşam bağlamında çekim noktası olma amacıyla projelendirdiği, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle inşa edilen Yedikule Spor Kompleksi’nin yapımı tamamlanıyor.

Zeytinburnu’na yeni otopark ve spor kompleksi müjdesi!

Zeytinburnu’nda, trafiği rahatlatmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla 124 bin metrekare üzerine 2 bin 200 araçlık yeni bir otopark ve Türkiye’nin en büyük spor komplekslerinden biri yapılacak.

Gölcük Ortaokulu’na spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi okullara spor alanı kazandırmaya devam ediyor. Öğrencilerin sağlıklı ve modern ortamlarda her türlü hava şartlarından etkilenmeden spor yapabilmeleri sağlamak amacıyla okullara spor salonu inşa ediliyor.

Kocaeli Çayırova’ya yeni spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime katkılarını her alanda sürdürüyor. Öğrencileri başarıya teşvik etmek amacıyla çeşitli projeler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi okullara spor salonu inşa ederek spor alanı ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Çayırova Hasan Tahsin İlkokulu’na spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime katkı sağlamak ve öğrencilerin spor alanı ihtiyacını karşılamak amacıyla bahçesi uygun olan okullara spor salonu inşa ediyor.

İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Üniversitesi'nin ve bölge halkının spor tesisi ihtiyacını karşılamak amacıyla yaptırılan İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi hizmet vermeye başladı.

İzmir'deki 22 spor sahası yenilendi!

Gençleri spora teşvik etmek amacıyla 15 okuldaki 22 spor sahasını yenileyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, eğitim yuvalarına ayrı bir renk kattı.

Yozgat Kadışehri’ne spor tesisi geliyor!

KADIŞEHRİ ilçesinde, spor tesisi açığının kapatılabilmesi için Kaymakamlık tarafından hazırlanan ‘Köyden kente her yerde spor’ adlı proje mali destek alabilmek amacıya Orta Anadolu Ajansı’na sunuldu.

Ataşehir Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu açıldı!

GS voleybol altyapı sporcularının kullanacağı Ataşehir'deki Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu'nun açılışı yapıldı. Başkanı Özbek:"Galatasaray'ı büyütmek, geliştirmek ve Galatasaray'ın yatırımlarını çoğaltmak amacı prensiplerimizin başında geliyor

Mersin Erdemli'de yeni bir spor tesisi yapılacak!

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Erdemli'ye bağlı Kayacı Mahallesi'nde 17 bin 230 metrekarelik alanın spor tesisi yapılması amacı ile tahsis çalışması başlattı.

Mersin Erdemli'de yeni bir spor tesisi yapılacak!

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Erdemli'ye bağlı Kayacı Mahallesi'nde 17 bin 230 metrekarelik alanın spor tesisi yapılması amacı ile tahsis çalışması başlattı.

Balıkesir Karesi'de her mahalleye spor sahaları yapılıyor!

Gençlerin daha iyi ve kaliteli ortamlarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla kolları sıvayan Karesi Belediyesi, mahallelere ve okullara semt spor sahaları yapıyor.

spor hastanelerinin amacı nedir Haberi

spor hastanelerinin amacı nedir


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Dünya standartlarının ötesinde, bütün bilimsel gelişmeleri de takip eden bir altyapısıyla spor hastanesini de ülkemize kazandırmış olacağız” dedi.


Edirne’nin Keşan ilçesine gelen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Fatih Projesi kapsamında düzenlenen programda, Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi'nde 205 öğrenci ve öğretmene tablet bilgisayar dağıttı.


Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a canlı bağlantı yapılarak gerçekleşen tablet dağıtım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, Mısır'ın Luksor kentinde düzenlenen Afrika Kupası'nda çıktığı müsabakada kalp krizi geçirerek ölen tekvandocu Seyithan Akbalık’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.


"SPORCU KARDEŞLERİMİZİN SAĞLIK HİZMETLERİNİ ÜCRETSİZ YAPIYORUZ"


Müezzinoğlu, Sağlık Bakanlığı olarak sporcularla ilgili ciddi bir çalışma içerisine girdiklerini belirterek, "Amatör sporcu kardeşlerimizin sağlık hizmetlerini ücretsiz olarak yapıyoruz. Zaten sosyal güvenceleri de var. İleri tetkik...