10 / 05 / 2024

Spor Külliyesi ve Spor Vadisi projesi esenler

Spor Külliyesi ve Spor Vadisi projesi esenler

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçede toplam 284 bin metrekare alanda Spor Külliyesi ve Spor Vadisi projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Emekli çiftten Sivas Merkez Camii ve Külliyesi inşaatına 5 milyon TL bağış!

Sivas'ta inşa edilen Merkez Camii ve Külliyesi'ne emekli Feyzullah-Feride Muntazam çiftinden 5 milyon 300 bin lira bağış geldi. 

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi açıldı!

Kartal'da hayata geçirilen "Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi" açıldı...

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaatında son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaat sahasında ve kent meydanı alanında incelemeler yaptı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Ayasofya imar planlarına Ayasofya Camii-Külliyesi olarak işlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde, Ayasofya'nın imar planlarındaki müze fonksiyonunun, "Ayasofya Kebir Camii Şerifi ve Külliyesi" olarak değiştirilmesi teklifi kabul edildi.

Ayasofya'nın imar planlarının Ayasofya Camisi ve Külliyesi olarak değiştirilmesi teklif edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nde, AK Parti ve MHP grupları, Ayasofya'nın imar planlarının "Ayasofya Camisi ve Külliyesi" olarak değiştirilmesini teklif etti.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi bin 400 metrekare alana yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Eyyüp Nebi'de Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Valiliği işbirliğinde yapılan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatı devam ediyor. Cami ve külliye bin 400 metrekarelik alana yapılıyor...

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tok tarafından kuruldu. 

Spor Külliyesi ve Spor Vadisi projesi esenler Haberi

Spor Külliyesi ve Spor Vadisi projesi esenler

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen basın toplantısında Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçedeki Spor Külliyesi ve Spor Vadisi ile "Genç Yetenek Esenler" projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

SPORDA ÜÇ PRENSİBİMİZ VAR

Esenler'in İstanbul'da en genç nüfusa sahip ilçe olduğunu söyleyen Göksu, "Bu genç nüfusa yönelik yapılacak en önemli çalışmalardan birinin spor olduğunu biliyoruz. Spor ve sporcuya ilişkin yapacağımız yatırımlar çok önemli. Esenler'i tam bir spor şehri yapacak altyapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Üç temel perspektifimiz var: sporun toplumsallaşması, ödüllendirme ve altyapı" dedi.

HER YERDE SPOR, HERKESE SPOR

Sporda altyapının önemiyle ilgili de konuşan Başkan Göksu, "Sporun toplumsallaşabilmesi için halkın spor yapabileceği alanların oluşturulması gerekiyor. Tesislerimiz, 2021 yılında bitmiş olacaktır. Mahallelere de butik havuzlar yapıyoruz. 2019 sonunda 8 havuzumuz bitmiş oluyor. Bu butik havuzlar özellikle bayanlarımızın günü...