03 / 05 / 2024

spor temalı parklar

spor temalı parklar

Trabzon Belediyesi şehir genelinde yaptığı parkla ve çocuk oyun alanları ile vatandaşlara rahat ve ferah ortamlarda dinlenme imkanı sunuyor. Belediye imar planında park ve yeşil alan olarak ayrılan yerlerde park yapımım sürdürüyor...

Trabzonspor Ortahisar Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine inşa edilen spor temalı Ortahisar Millet Bahçesi hizmete açıldı.

Trabzon Beşirli Spor Temalı Park 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Gölcük yeniden doğdu!

Gölcük, yeni yaşam alanları, spor tesisleri, parkları ve insanların yoğun ilgi gösterdiği sahiliyle 18 yılın ardından facianın acı izlerinden uzak modern bir kent görünümüne kavuştu.

Trabzon'a 4 milyon TL'lik spor temalı park!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Üniversite Mahallesi’nde şehre kazandırılan Spor Temalı Park’ın inşaatı tamamlandı.

İzmir Torbalı'ya 20 adet spor tesisi inşa edilecek!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "İlçenin her noktasında parklar, toplu spor ve aktivite alanları yapıyoruz. Şimdi de Torbalı'nın muhtelif yerlerine 14 basketbol sahası 6 tane de, halı saha yapacağız'' dedi.

Çankaya Belediyesi, Spor Toto'yla yeni parklar yapacak!

Çankaya Belediyesi'nin Spor Toto işbirliğiyle gerçekleştireceği projeleri için geri sayım başladı. Çankaya Belediyesi, iki sene içinde 25 yeni park yapan ve 2016 yılında 22 yeni parkı vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

Manisa'daki Botanik Parklar yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilçede bulunan 3 Botanik Parkı yenileniyor. Botanik Parkları; yürüyüş yolları, spor aletleri ve aydınlatmalarla yepyeni bir görünüme kavuşacak.

Trabzon'daki Spor Temalı Park'ın inşaatı tamamlanıyor!

Yaklaşık 4 milyon TL’lik maliyeti tamamen Büyükşehir Belediyesi bütçesinden karşılanan ve 5 bin 653 metrekare alan üzerine kurulan park, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ilk ve tek spor temalı parkı olarak öne çıkıyor.

Mudanya'daki parklar yenilendi!

Mudanya Belediyesi, ilçedeki çocuk oyun parkı, dinlenme parkı ve spor aletlerinin bulunduğu parklar yenilerek, ilçedeki parklara yeni bir çehre kazandırıyor.

Trabzon'daki spor temalı park tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Üniversite Mahallesi’nde yapımına başlanılan Spor Temalı Park’ta çalışmalar olanca hızıyla devam ediyor.

Yavuz Özcan Parkı Mayıs sonunda açılıyor!

Yavuz Özcan Parkı Mayıs Ay'ı sonunda açılıyor. Çocuk ve Çiçek, Sanat ve Çiçek temalı parkları, vadi içindeki yürüyüş yolları kent merkezine nefes aldıracak proje, Antalya’nın yeni cazibe merkezi olacak.

Trabzon Belediye Başkanı EYOF Hatıra Parkı inşaatını inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, yapım çalışmaları tamamlanarak halkın kullanımına sunulan EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alanı ile yapım çalışmaları devam eden Spor Temalı Park'ta incelemelerde bulundu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Spor Temalı Park'ı inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları tamamlanarak halkın kullanımına sunulan EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alanı ile yapım çalışmaları süratle devam eden Spor Temalı Park’ta incelemelerde bulundu.

spor temalı parklar Haberi

spor temalı parklar

2009 yılından bugüne kadar 22 adet park ve dinlenme alam yaparak kente kazandıran Belediye imar planında park ve yeşil alan olarak ayrılan yerlerde park yapımım sürdürüyor. Üniversite Mahallesinde 5 bin 600 metre kare alanda yapımı devam eden spor temalı parkın yanında yine aynı mahallede Barışçı Sokakta yeni parkın yapımı hala devam ediyor. Spor Temalı Parkın içerisinde çocuk oyun alam, koşu pisti, spor alanları, kapalı otopark, kapalı spor salonu kapalı spor salonunun içerisinde iki adet jimnastik salonu ve bir adet squash solunu piknik alanı ve kafeterya bulunuyor. Üniversite Mahallesi Banşçı Sokakta 2 bin 700 m2 alan üzerinde yapılan parkta ise dinlenme alanlan oyun gruptan ve yeşil alanlar bulunuyor. Öte yandan, 2009 yılından itibaren yeniden yapılan semt ve çocuk parkı sayısı...